Zaplijenjena skoro tona droge

Crnogorska policija jutros je oduzela gotovo tonu droge i uhapsila 12 narko-dilera, čime je razbijena kriminalna grupa za koju se sumnja da je krijumčarila drogu na međunarodnom nivou.

Region 18.12.2017 | 12:08
Zaplijenjena skoro tona droge
Iz crnogorske Uprave policije saopšteno je da su u akciji "Trik" oduzeta 982 kilograma marihuane, kao i 1,7 kilograma heroina i oko tri kilograma smjese za miješanje sa drogom radi dobijanja na masi.

U saopštenju se navodi da je policija uhapsila državljanina Albanije za kojeg se sumnja da je organizator i 11 lica za koja se sumnja da su članovi kriminalne grupe, stvorene radi krijumčarenja i ulične prodaje droge.

Državljanin Albanije čiji su inicijali P.N. osumnjičen je da je u prethodnom periodu organizovao kriminalnu organizaciju koja je djelovala u Crnoj Gori, a koja se bavila krijumčarenjem i prodajom droge.

"Danas su slobode lišeni državljani Crne Gore V.J, Đ.J. i V.J. Oni su, sumnja se, vršili nabavku droge marihuane i heroina na teritoriji Albanije, koju su nakon toga krijumčarili i prodavali na teritoriji Crne Gore", ističe se u saopštenju.

Iz crnogorske Uprave policije naveli su da su pretresli stanove i kuće na više lokacija koje koriste osumnjičena lica i pronašli i oduzeli tri vozila i više telefona.

(Srna)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Duterte

18.12.2017 15:23

Ove banana drzavice su se ugusile od droge.A rjesenje.Duterte.Sami streljati bagru koja djeci ispred osnovnih skola prodaje otrov.

ODGOVORITE
Name

skola

19.12.2017 10:38

Tu se uci iza pocetak dobijaju dzaba a onda tuku "babu "i kradu jer moraju.

Name

komsija

19.12.2017 10:35

Taj je pametan hoce da nezaborave nijedno crnogorca je svi slave?

ODGOVORITE