Detalji pucnjave na Novom Beogradu

Muž upucao direktorku predškolske ustanove, svedoci čuli pucnje i kako viče: "UPOMOĆ!"

  • Vijesti
  • Srbija


Čula sam četiri pucnja, a onda ženu kako plače i viče: "Upomoć!"

Ovako prepričavaju svedoci dramu koja se u 8.20 sati jutros odigrala u Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu kada je Duško R. (37), sa nekoliko metaka ranio svoju suprugu Tamaru R. (37).

Kako smo saznali, Duško i Tamara nalazili su se u automobilu i najverovatnije svađali kada je on naglo zakočio, izašao iz automobila, prišao suvozačevim vratima, otvorio ih i zapucao na ženu!

Kako kažu svedoci, on je u nju ispalio tri metka, a potom se okrenuo i pucao sebi u glavu.

Oboje se nalaze u bolnicama na dijagnostikama, Tamarino stanje trenutno je stabilno, dok se Duško nalazi na reanimaciji.

Kako saznajemo, Tamara R. zaposlena je kao direktorka Predškolske uprave Surčin, a krvavi pir dogodio se u njenom službenom automobilu.

U Ulici Jurija Gagarina gotovo niko nije čuo dramu koja se odigrala usred bela dana na ulici. Na obližnjoj trafici kažu da nisu čuli pucnje, već tek kada je došla policija.

Jedan prolaznik rekao je da je on čuo pucnje, ali kada se okrenuo da vidi šta se dešava, ugledao je muškarca kako leži na putu pored automobila.

Kako nezvanično saznajemo, u ovoj porodici do sada nije bilo prijava za nasilje u porodici, a pištolj iz kog je pomahnitali suprug pucao je bio držan ilegalno, bez dozvole.

(Blic)

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.