Željko Bebek puni 72 godine

Željko Bebek iza sebe ima više od pedeset godina karijere, a nikada nije, kaže, zažalio što je živio žestokim životom obilježenim 'seksom, drogom i rock'n'rollom'

Zabava 16.12.2017 | 21:35
Željko Bebek puni 72 godine
Prije nego što je osnovao legendarno 'Bijelo dugme' Željko Bebek u rodnome je gradu Sarajevu pjevao u grupi 'Kodeksi'. Nekoliko godina provodi u 'Dugmetu', a onda nastavlja solo karijeru.

- Drago mi je da većina i danas misli da sam ja bio najbolji pjevač grupe. Da to nisu mislili ne bih ja nikada niti nastavio solo karijeru - kaže pjevač koji ne voli govoriti o svom odnosu s gitaristom Goranom Bregovićem (67).



- Mislim da svi već znaju sve o mom i Goranovom odnosu. Nismo mi nikad bili dobri prijatelji, ali smo bili odlični saradnici. U nekom trenutku putevi su nam se razišli, da bi se slučajno sreli 2005. godine, imali  tri koncerta i to je bilo to. Poslije toga je sve isto, kao što je bilo i prije toga. Niti zanimam ja Bregovića, niti on zanima mene - iskren je Bebek.

Jednako tako ne skriva da mu je godio život rock zvijezde, a smiraj je pronašao tek u trećem braku s 24 godine mlađom Ružicom s kojom ima dvoje djece.



 - Nije mi žao zbog mladosti kakva je bila, naprotiv. Živjeli smo burno i ludo. Sve smo sami napravili, i uživali u tome. Mada, nisu svi životi otišli u nekom dobrom pravcu, ali mislim da sam sve napravio ispravno. Sve je to prošlost - rekao je ranije za srpski "Blic" Željko Bebek koji je danas napunio 72 godine.

(24 sata)

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Stane

16.12.2017 23:43

Bebe,godine gaze,al obzirom da si nadzivio Isusovo magare,svaka cast vjeciti mladicu...do stote bez stapa i sa alkoholom,malo mare,al i meze,i koke dok nas srce ne opali,viagra je jebena...

ODGOVORITE
Name

Biljana

17.12.2017 08:18

Bez obzira na sve,bila su to dobra vremena.Ali ,"sve ce to,mila moja,prekriri snjegovi,ruzmarin i sas"...

ODGOVORITE
Name

ja sam

17.12.2017 09:02

Meni je manje ali sad sam se uplasio.

ODGOVORITE
Name

Poslednji kineski car

17.12.2017 14:20

Može govoriti šta hoće o Bregoviću, ali dok je bio u Dugmetu dotle je i bio neko. Nakon Dugmeta praktično i nema karijeru. Nije snimio ništa vrijedno i živi na staroj slavi.

ODGOVORITE
Name

Re

18.12.2017 12:37

Ma ja, ti sve znas.

Name

Poslednji kineski car

19.12.2017 12:18

Dokaži mi argumentovano da nisam u pravu. Koji je to hit Željko izbacio nakon Bijelog Dugmeta koji je bio slušan u cijeloj bivšoj Jugoslaviji? Gdje je napunio dvoranu u toj istoj Jugoslaviji kao solo pjevač? I zašto je pobogu prihvatio da održi ona tri koncerta sa Dugmetom /Sarajevo,Zagreb i Beograd/,ako nije zbog para koje nije mogao sam zaraditi i zbog toga da malo povrati svoju slavu?! I dan danas pjeva stvari od Bregovića i Dugmeta jer njegove lično nisu ni za šta? Eto, ja znam toliko, a ti me sada demantuj, ali ponavljam, argumentovano!

Name

Утвара

19.12.2017 07:49

Ко још даје име албуму "Ошини по прашини"?Без Бреге и Бијелог Дугмета си кесонац на квадрат.

ODGOVORITE
Name

Гусле

19.12.2017 07:51

Може само ганге лелекат са браћом 'рватинама из Груда.

ODGOVORITE