Arsenal 2004. ili Siti 2017.: "Oni imaju naftu...!"

Arsen Venger komentarisao učinak ekipe koja "preti" njegovim "nepobedivima" iz sezone 2003/04. "To je neuporedivo", kazao je francuski menadžer.

Fudbal 16.12.2017 | 14:45
Arsenal 2004. ili Siti 2017.: "Oni imaju naftu...!"
Može li Mančester siti da osvoji titulu Premijer lige bez poraza?

Mnogi se to pitaju nakon neverovatnog niza tima Pepa Gvardiole od 15 uzastopnih pobeda, a ukoliko "potraju" do kraja sezone izjednačiće se sa "nepobedivim" timom Arsenala iz sezone 2003/04 kada su "tobdžije" podigle pehar bez izgubljenog meča.

Novinare je zanimalo može li Arsen Venger, menadžer koji je vodio Arsenal do tog podviga, da uporedi ta dva tima, na šta je ovaj rekao da je to "neuporedivo".

"Mi smo imali ideju, ali nismo imali naftu, a oni imaju i naftu i ideje. Moguće je da ostanu neporaženi tokom čitave sezone, ali ima još mnogo do kraja", poručio je odlučni Venger koji se u godinama iza nas žalio i na novac koji imaju Junajted, Čelsi, Liverpul...

Bilo je očigledno da je Venger mislio na novac koji u Siti "upumpavaju" arapski vlasnici, ali je ipak od njega zatraženo da pojasni...

"Oni imaju resurse. Novac i kvalitet je ono što sam hteo da kažem".

Hoće li Siti uspeti da održi ovaj nivo forme do maja? Već danas ih čeka težak meč protiv Totenhema koji je znao da "pokosi" favorite, ali retko van svog stadiona.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar