Ovako je bilo i sa Kostom: "David je povređen"!

Menadžer "plavaca" Antonio Konte i dalje tvrdi da je David Luiz "samo povređen" i da ne postoji nikakav sukob između njih dvojice.

Fudbal 18.12.2017 | 14:00
Ovako je bilo i sa Kostom: "David je povređen"!
"Deža vi" u Čelsiju, akteri ponovo Antonio Konte i Brazilac...

Pričalo se prethodnog januara o sukobu Antonija Kontea i Dijega Koste kada je španski reprezentativac "preskočio" duel protiv Lestera zbog navodne povrede, a zapravo zbog sukoba sa menadžerom koji je odbijao da ga pusti da ode u Kinu dok je Čelsi najozbiljniji kandidat za titulu.

Čim se završilo šampionsko slavlje, Kosti je stigla SMS poruka u kojoj mu je Italijan poručio da ne računa više na njega, a napadač se brže-bolje požalio medijima.

Da li se slična stvar dešava i sa Davidom Luizom? Sasvim je moguće...

Brazilski štoper igrao je fantastično prošle sezone za šampionski Čelsi, ali ove je daleko od forme što mu je i Antonio Konte "stavio do znanja" forsiranjem talentovanog Andreasa Kristensena na njegovoj poziciji od meča sa Romom (3:0) poslednjeg dana oktobra.

Od tada je Luiz odigrao samo meč protiv Karabaga u Ligi šampiona i još dvaput bio na klupi tokom susreta u Premijer ligi, a i dalje je zvanični odgovor "povreda".

Ili izgovor?

"Mislim da je dobra ideja da pozovem doktora na konferenciju i da on objasni šta je u pitanju pošto meni ne verujete. Razočaram sam zbog toga, ali shvatam... Verujte, više volim da govorim loše istine nego dobre laži", objasnio je Konte koji i dalje nije razuverio sve novinare.

Za sada, u medijima se David Luiz dovodio u vezu sa Barselonom i Real Madridom.

Brazilac ima trideset godina i do sada je u Evropi, osim za Čelsi u dva navrata, nastupao i za Benfiku i Pari sen Žermen.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar