Pjevačica ostala bez muža i sina

Crnogorska pjevačica Andrijana Božović doživjela je veliku tragediju kada je ostala bez muža i sina.

  • Magazin
  • Zabava


Ovaj gubitak ostavio je trag na njenoj duši, ali Andrijana je skupila snagu da nastavi sa svojim životom. Hrabra pjevačica je skupila hrabost nakon čega je dala intervju za crnogorske medije. Želela je da da savjet ljudima koji su se našli u bolnoj situaciji.

''Ono što sam doživjela u tri godine neko neće ni za život cijeli i ne daj bože nikome to. Na neke stvari jednostavno ne možete da utičete, prosto se dese. Tada imate dve mogućnosti: ili da se zatvorite u četiri zida i kukate nad svojom sudbinom ili da prihvatite sve što vam se dešava i nekako krenete dalje'', rekla je pjevačica pre tri godine. Ona je otkrila kako je uspjela da prebrodi težak period.''Nije lako, ni najmanje, ali sam shvatila da što prije prihvatim realnost biće mi lakše. Izgubiti blisku osobu je udarac, ali izgubiti dijete je nešto što nema ni adekvatnu riječ. Imala sam drugog sina kojem sam trebala pribrana i nasmejana. Jednostavno sam odlučila da drugačije ne može i to je to. Nije da te nesrećne tri-četiri godine nisu ostavile traga na meni, dobila sam reumatoidni artritis.Svakodnevni bolovi u šakama čine da budete nervozni, iscrpljeni, da pesimistički gledate na sve. Ali, ni tome nisam dozvolila da me slomi. Moje misli su se promijenile, moj stav prema životu takođe. I kako se to mijenjalo i moje stanje se mijenjalo i to nabolje. Ubijeđena sam da je moć u nama i mnogo toga možemo da prebrodimo samo ako vjerujemo, ako imamo čvrstu želju i volju da zaista budemo dobro'', kazala je Andrijana.

Pjevačica je za Vijesti prije dvije godine otkrila da je počela da radi kao fitnes instruktor. Vježbanju se posvetila zbog zdravlja, a na svom Instagramu često objavljuje fotografije iz teretane.

Izvor: Alo

KOMENTARI1
POŠALJITE PORUKU

kom

16.12.2017 11:27

Mladoj djevojci netreba da bude zao bice ljubavnika ai djece samo nek zdravlje sluzi. Djeca ce jednog dana traziti sestru ili brata.

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.