Feldin ne staje - dvije utakmice, 55 poena!

"Kada sam agresivan - pobeđujemo", kaže Zvezdin bek koji je i u Valensiji bio efikasan, iako ga nije išao šut sa distance.

Košarka 16.12.2017 | 12:45
Feldin ne staje - dvije utakmice, 55 poena!
Crvena zvezda mts ponovo je dokazala da joj Španija i te kako prija.

Posle pobede protiv Reala u gostima, ovog petka je u "La Fonteti" srušila i tamošnjeg prvaka, Valensiju, okrenuvši utakmicu u poslednjih pet minuta.

Serija 17:0 ostaće apsolutno najjači utisak iz treće uzastopne pobede crveno-belih u Evroligi, u kojoj je Džejms Feldin učestvovao sa 26 poena.

Iako nije pogađao trojke kao protiv Efesa, kada je ubacio 29 poena, Feldin je nalazio način da bude efikasan koristeći prodore i utrčavanja kroz odbranu Valensije. Uostalom, tako je postigao skoro svih osam pogodaka za dva poena (iz 10 pokušaja).

Posle meča, Feldin je rekao da je tražio i našao način da bude agresivan i kada nije pogađao trojke (0/4).

"Imamo veterane u ovoj ekipi. Imamo borce, među kojima je i trener. Silno smo želeli ovu pobedu. Malo smo pali kada smo gubili, ali smo se borili. Ovo je velika pobeda za nas. Uzeo sam ono što su mi dali. Šut me nije išao večeras, pa sam išao do koša, morao sam da budem agresivan. Zato smo pobedili. Ako sam agresivan, pobeđujemo", rekao je Feldin posle utakmice.

Crvena zvezda mts će iz Valensije otputovati za Podgoricu preko Istanbula, jer je u nedelju očekuje utakmica protiv Mornara u Baru.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar