Cvajta: Fortuna pobijedila poslije dva mjeseca!

Lovrenov mlađi brat je glavna mačka Dizeldorfa! Golom mladog Hrvata Fortuna iz Dizeldorfa konačno slavila - 1:0.

Fudbal 15.12.2017 | 21:10
Cvajta: Fortuna pobijedila poslije dva mjeseca!
Konačno je pobedila Fortuna! Tim iz Dizeldorfa vratio se, bar privremeno, na lidersku poziciju Cvajte, pošto je večeras slavio na gostovanju Ajntraht Braunšvajgu - 1:0.

Veliki dan za Fortunu ako se zna da je ekipa iz Dizeldorfa posle pobede nad Darmštadom 20.oktobra uleteo u „crnu rupu“. Činilo se da iz nje neće izaći, ali je trijumfalne koordinate pronašao mladi reprezentativac Hrvatske Davor Lovren.

Njegov stariji brat Dejan preživljava teške trenutke u Liverpulu, ali jedan Lovren će večeras biti heroj Dizeldorfa. Igrač Dinama, na pozajmici u Cvajti, sve je vrhunski odradio u devetom minutu susreta u Braunšvajgu.

Prvo je pobegao čuvarima, a kada se našao jedan na jedan u situaciji sa suparničkim golmanom, samo je bocnuo loptu. Dovoljno da ista završi u mreži.

Važan trijumf osvario je Ingolštat na gostovanju Union Berlinu. Bio je to duel začinjen sa dva penala. Prvi je dosuđen u korist domaćina. Iskoristio ga je Askrzibski u 59.minutu. Čistu situaciju imao je tim iz glavnog grada Nemačke. Nije vredelo. Ingolštatu je bilo potrebno četiri minuta za veliki preokret.

Sve je počelo pogotkom Lajpeca, a konačan rezultat postavio je Lezkano.

NEMAČKA 2 - 18. KOLO:

Petak

Ajntraht - Fortuna Dizeldorf 0:1 (0:1)
/Lovren 9/

Union Berlin - Ingolštat 1:2 (0:0)
/Azkrizibski 59 - Lajperc 73, Lezkano 77/

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar