Deveti sajam meda u Šamcu

U Šamcu je otvoren 9. Sajam meda, prehrambenih i tradicionalnih proizvoda, privredno-turistačka manifestacija koju pod pokroviteljstvom Ministarstva za trgovinu i turizam Republike Srpske organizuje opštinska Turistička organizacija.

Republika Srpska 15.12.2017 | 20:19
Deveti sajam meda u Šamcu
„Organizacijom devetog Sajma meda i prehrambenih proizvoda u velikoj sali hotela i na pokrivenom prostoru gradskog trga, na kome učestvuju 74 izlagača iz BiH, Srbije i Hrvatske, opština Šamac traži svoje mjesto u kalendaru ovih privredno-turističkih manifestacija u Repuiblici Srpskoj i regiji", kazao je načelnik opštine Đorđe Milićević.

On je kazao da prisustvo većeg broja proizvođača na sajmu je iskorak koji ohrabruje i učvršćuje u  namjeri da se u tome i uspije.

Deveti Sajam meda i prehrambenih proizvoda u Šamcu ostaje otvoren dva dana a prate ga i tematski razgovori i izlaganja stručnjaka vezana za pčelarstvo i druge preduzetničke djelatnosti.



BN televizija

 

               

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Semberija

15.12.2017 20:23

Pcelari su veliki manipulatori da ne kazem lopovi sto se tice proizvdnje meda. To znaci da je vrlo malo pravog meda a mnogo mjesavine sto su i sami porvrdili time sto nije bilo meda a toliko ima za prodaju.

ODGOVORITE