U Sinshajmu kupuju Juve, Everton, Borusija...

. . . Bajern, Totenhem. . .  Hof će biti očerupan. . . !

Fudbal 17.12.2017 | 19:00
U Sinshajmu kupuju Juve, Everton, Borusija...
Posle senzacionanog plasmana u kvalifikacije za Ligu šampiona prethodne sezone Hofenhajm u aktuelnoj ne briljira, ali i dalje se održava u vrhu nemačkog fudbala. Peto mesto i samo tri boda manje od drugoplasiranog Šalkea, sasvim je pristojan učinak uoči zimske pauze, međutim, navijači malog kluba iz Sinshajma i te kako imaju razloga za zabrinutost. 

Nemački mediji već danima pišu kako se Hofu ne piše dobro jer su se bogati i veliki nameračili na najbolje igrače tog tima. Onaj o kome se ponajviše govori jeste Andrej Kramarić. Hrvatski napadač otvorio je sezonu s dva gola i dve asistencije, ali onda je prosto nestao. Poslednjih nedelja uglavnom ulazi s klupe po desetak, petnaest minuta ili ne dobija šansu uopšte. 

Po svoj prilici, Kramarić se vraća na Ostrvo. On je bio na meti Evertona još letos kada je klub napustio Romelu Lukaku, a sada Karamele pripremju drugi napad. Procenjuje se da će Hofenhajm popustiti pred ponudom od 20.000.000 evra...  

I druga dva napadača najverovatnbije "raskidaju" s Hofom. Reprezentativac Sandro Vangner praktično je dogovorio prelazak u Bajern za 10.000.000 evra, dok Mark Utnezadovoljan malom minutažom hoće u Menhengladbah koji je pokazao interesovanje za njega.

Nadim Amiri i Pavel Kadežabek takođe su zanimljivi bogatašima. Obe priče su na dugom štapu, no gde ima dima ima i vatre... Amirija navodno prate ljudi iz Totenhema, dok jeKadežabek jedna od opcija za Juventus, pošto će Stara dama najverovatnije prodatiAleksa Sandra.  

Na sve ovo Seržu Gnabriju u junu ističe pozajmica i on se sasvim izvesno vraća u Bajern. 

Koliko bi od ovih transfera Hof mogao da zaradi nije lako proceniti. Ali svakako bi cifra bila veća od 100.000.000 evra, ukoliko bi se realizovalo sve o čemu se šuška...

Na žalost navijača Hofenhajma ni tu nije kraj. Sinshajm, sasvim je izvesno, napušta i ključni čovek, autor prošlosezonskog čuda - najmlađi i najtalentovaniji trener Nemačke,Julijan Nagelsman. Njegove usluge nema ko ne želi, a pre svih tu su Bajern i Borusija Dortmund. U svakom slučaju, on neće imati nikakvih problema da pronađe novi angažman. 

Izvor: mozzartsport

foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar