Hari verio Megan Dajaninim nakitom

O njima dvoma već više od mesec dana priča skoro ceo svet. Novi kraljevski par, princ Hari i njegova verenica Megan Markl privukli su više pažnje nego njegov brat i supruga Kejt.

  • Magazin
  • Zabava


Megan i Hari su se verili prošlog meseca i dugo se nagađalo kada će stati na ludi kamen.Srećan par je danas objavio tu informaciju i oduševio Engleze, ali i mnoge ljude širom sveta. Ova informacija je iznenadila mnoge jer se spekulisalo da bi slavlje trebalo da bude ranije održano. No, to svakako neće poremetiti njihove planove.

Otkad je objavljena veridba o njoj su se pojavile brojne priče- da je njena prabaka bila sluškinja na kraljevskom dvoru, da je prva buduća princeza koja će živetu u Palati pre zvaničnog venčanja, naterala je Harija da ostavi cigarete, ona zbog njega mora da ostavi glumu, njene seksi scene su se pojavile na porno sajtu,...Za datum ceremonije su odabrali 19.maj, naredne godine. Venčaće se u Kapeli Svetog Đorđa u dvorcu Vinsdor. Hari ju je verio prstenom koji je optočen nakitom njegove pokojne majke Dajane.

(Blic)

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.