Kako Mitar može do Torina?

U igri je trampa i nešto malo novca.  Anderleht, po svemu sudeći, nije opcija.

Fudbal 17.12.2017 | 11:00
Kako Mitar može do Torina?
Hoće Siniša Mihajlović, verovatno ne bi imao ništa protiv ni Aleksandar Mitrović, još samo da pristane Njukals, pa da se srpski centarfor preseli u Torino. Takva mogućnost, nagoveštena pre nekoliko dana, dobija nove konture, pošto su se u italijanskoj javnosti pojavile informacije po kom modelu bi centarfor naše reprezentacije završio u Seriji A.

A model je - trampa i nešto malo novca.

Poenta priče plasirane na stranicama Tutosporta jeste da bi Torino doveo Aleksandra Mitrovića, a na Sent Džejms park poslao Afrijija Akvu. Centralni vezista iz Gane se nije naigrao ove sezone (počeo samo četiri utakmice u prvenstvu) i traži izlazi iz kluba za koji je vezan ugovorom do jna 2019. Davnašnja želja mu je selidba u Englesku, letos je bio na radaru Birmingema, sad je u igri Njukasl, kome nedostaje kreacije na sredini terena i ako Svrake procene da je Akva igrač koji može da im pomogne, automatski će se otvoriti prostor za realizaciju Mitrovićevog transfera.

S obzirom da je ovo trampa „igrač za igrača“, a da je Aleksandar Mitrović i mlađi i vredniji od Akve, Torino bi morao da doda nešto novca kako bi završio posao. Svakako manje nego ako bi samo kupovao napadača, bez slanja veziste u suprotnom smeru.

Mitrović je ove sezone počeo samo jednu premijerligašku utakmicu (protiv Mančester junajteda), želi da ode, opcija je bio (pitanje je da li je i dalje) Vest Hem, delovalo je da bi mogao i u Anderleht, jer je to - navodno - njegova želja, međutim, različiti pogledi sportksog direktora i trenera po pitanju profila igrača potrebnog briselskom velikanu smanjuju tu mogućnost.

Torino, u ovom času, deluje najrealnije.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar