Ljajić može u Milan ili Napoli!

Posle sukoba sa Mihajlovićem, sve izvesniji transfer u januaru.

Fudbal 17.12.2017 | 10:00
Ljajić može u Milan ili Napoli!
Adem Ljajić nikako da se skarsi u jednom klubu. Posle Fiorentine, Rome, Intera i Torina, mogao bi da zaigra u Napoliju ili Milanu! Oba kluba su zainteresovana da u januaru dovedu srpskog reprezentativca.

Sve se promenilo kad je Ljajić ušao u sukob sa trenerom Mihajlovićem. Ratne sekire iz reprezentacije Srbije su opet otkopane jer je Miha bio nezadovoljan Ljajićevimponašanjem na treningu. Izbacio ga je iz tima za meč protiv Lacija i poslao signal da mu nije neophodan. Torino sutra igra protiv Napolija, a Ljajić će meč početi sa klupe.

Upravo je Napoli jedan od dva zainteresovana kluba za srpskog reprezentativca. Sportski direktor Đuntoli vidi Ljajića kao potencijalno pojačanje. Napolitanci traže pojačanje u napadu jer Insinje, Kaljehon i Mertens ne mogu sami da izguraju sezonu na više frontova. Pored Ljajića, opcija je i Simone Verdi iz Bolonje.

Drugi zainteresovani klub je Milan. Gatuzo je promenio formaciju na 4-3-3, Suso je siguran na desnom krilu, ali mu visi leva strana napada. Pošto je Bonaventura vraćen u vezni red, a Čalhanoglu se zada pokazao kao promašaj i mogao bi ekspresno da napusti klub, jedna od opcija je postao Ljajić. On bi sa Borinijem činio konkurenciji na levoj strani Milanovog napada.

Mihajlović nema ništa protiv prodaje Ljajića u januaru, ako Milan i Napoli ponude pravu cenu, eto Pazarca i u petom različitom italijanskom klubu...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar