Trofej za Predraga Rajkovića!

Golman Predrag Rajković osvojio je prvi trofej u sezoni sa Makabijem iz Tel Aviva.

Fudbal 15.12.2017 | 12:15
Trofej za Predraga Rajkovića!
Srpski golman je sa ekipom iz Tel Aviva trijumfovao u Toto Kupu (Liga kup u kome učestvuju timovi prve i druge lige), a u finalu je savladan branilac trofeja Hapoel Ber Ševa rezultatom 1:0.

Odlučujući gol u 83. minutu glavom je postigao Islanđanin Vidar Kjartason, a Rajković je doprineo uspehu sa nekoliko dobrih intervencija.



Makabi, koji sa klupe predvodi Žordi Krojf, u ukupno sedam utakmica u Toto Kupu ove sezone zabeležio je šest pobeda i jedan remi, a srpski golman je u čak šest mečeva ostao nesavladan. U ovom takmičenju primio je samo jedan gol.

"Veoma sam srećan zbog osvojenog trofeja koji je doneo ogromnu radost našim navijačima. Utakmica protiv velikog rivala je bila veoma uzbudljiva, ali smo na kraju zasluženo slavili. Ovaj trijumf je od velikog značaja za klub i ceo tim. Siguran sam da će nam ovaj trofej mnogo značiti pre svega na polju samopouzdanja u trci za šampionsku titulu koji silno želimo da osvojimo", rekao je Rajković, nakon što je Makabi osvojio svoj peti trofej u ovom takmičenju.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar