Kompliment iz snova - Jokić impresionirao Garneta!

Jedan od najboljih krilnih centara NBA lige svih vremena Kevin Garnet pohvalio je Nikolu Jokića.

Košarka 16.12.2017 | 14:30
Kompliment iz snova - Jokić impresionirao Garneta!
Legenda Minesota Timbervulvsa i Boston Seltiksa je Jokića uvrstio među mlade NBA igrače koji su ga oduševili.

"Impresioniran sam Embidom. Impresioniran sam Karl-Entonijem Taunsom. Impresioniran sam Jokićem. Porzingisom. Andetokumbom. Tonom Mejkerom. Visoki igrači danas poseduju neverovatne veštine – fejdavej sa jedne noge, roling, osećam da mogu mnogo i da su univerzalniji ovih dana. To je impresivno", rekao je Garnet. 

Očekivalo se da Garnet nakon košarkaške penzije zauzme neku poziciju u upravu Timbervulvsa, možda čak i postane vlasnik kluba. 

"Više volim pojedince nego organizacije. Uvek ću biti uz Minesotu i igrače, ali ne uz čelnike. Nisam baš uz njih. Užasni su. Ali uz Boston sam stalno. Znate da ću biti Seltik do kraja života. Uvek ću navijati i za Bruklin. Ali osim toga ne mešam se mnogo sa čelnicima", rekao je KG. 

Jokić pauzira već nekoliko nedelja zbog povrede sa skočnim zglobom, propustio je već sedam utakmica u nizu, ali se njegov povratak očekuje vrlo brzo.

Kevin Garnet je jedini igrač u istoriji NBA koji je postigao najmanje 25.000 poena, uz 10.000 skokova, 5.000 asistencija, 1.500 ukradenih lopti i 1.500 blokada. Takođe, jedini je pojedinac sa prosekom od najmanje 20 poena,10 uhvaćenih lopti i pet uspešnih dodavanja po susretu u šest uzastopnih sezona. Bio je šampion sa Seltiksima 2008, a MVP lige 2004. godine.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar