Milojević i novi ugovor - sve je spremno!

Mitar Mrkela potvrdio da su razgovori u toku. . .

Fudbal 16.12.2017 | 17:00
Milojević i novi ugovor - sve je spremno!
Kada je dolazio mišljenje zvezdaške javnosti bilo je podeljeno. Posle samo šest meseci na klupi našeg najtrofejnijeg kluba niko nema ni najmanju dilemu - Vladan Milojević je čovek za duge staze, Vladan Milojević je pravi čovek za Crvenu zvezdu! 

Posle polusezone iz snova, skoro pa savrešen; posle prezimljavanja u Evropi nakon 25 godina i prvog mesta u ligi uz čak devet bodova viška u odnosu na Partizan, nekadašnji trener Čukaričkog i Panioniosa nalazi se pred potpisom novog ugovora sa crveno-belima. Uprava Zvezde već je sve pripremila, čeka se samo Milojevićevo - DA. 

"Razmišljamo, naravno, o produžetku saradnje sa trenerom. Vode se razgovoru u tom smeru, ali ne bih za sada ništa da komentarišem", kazao je sportski direktor Mitar Mrkelaza Sportski žurnal i na neki način potvrdio da sa se sa želja krenulo u nešto konkretno. 

Podsetimo, Milojević je letos potpisao ugovor na godinu dana, što znači da je na kraju sezone slobodan. Logično, sjajni rezultati protekle jeseni naterali su crveno-bele da što pre reaguju jer mladi stručnjak je privukao pažnju i više evropskih kluba. Za sada nema dileme da posao neće da ostavlja na pola, sigurno će da završi sezonu na Marakani, a da li sa produženim ugovorom ili ne trebalo bi da bude poznato do kraja 2017. godine.   

Učinak Vladana Milojevića za sada je impresivan: 38 utakmica; 27 pobeda; 8 remija; samo 3 poraza. 

Izvor: mozzartsport

foto: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar