Navijači Milana u zabuni po pitanju Donarume...

Napadom na Donarumu uprava Milana prikriva svoj propali projekat! Može i tako da se tumači…

Fudbal 17.12.2017 | 23:45
Navijači Milana u zabuni po pitanju Donarume...
Navijači su izgubili strpljenje za Đanluiđija Donarumu, kontroverzni agent Mino Rajolakao da više ne može da gleda Milanovog sportskog direktora Masimilijana Mirabelija. U intervjuu za Gazetu delo Sport izražava sumnju da upravo Mirabeli stoji iza poruke koja se pojavila na tribinama i izazvala plač mladog golmana.

Podsetimo, pisalo je: "Moralno nasilje 6.000.000 evra godišnje i potpisan ugovor sa bratom parazitom?! Sada odlazi, našem strpljenju je kraj".

Donaruma je briznuo u plač, Mirabeli bes usmerio ka Rajoli. Očekivao je sigurno i odgovor. Danas ga je i dobio.

Rajola smatra da Milanov direktor koristi Điđa da napadne njegovog menadžera. Tvrdi da Donaruma nema nikakve veze sa odnosima između agenta i kluba. Tvrdi da je letos odbio ponude koje niko drugi ne bi samo zato što voli Milan. Tvrdi čak i da njegov brat Antonionije došao da bude treći golman Rosonera kao uslov u pregovorima oko Donarume, već da ga je baš Mirabeli tražio?!

“Najmanje što bi sada trebalo da urade jeste da stane u odbranu svoje odluke”, prebacuje Rajola odgovornost za ceo sukob u Mirabelijevo dvorište.

Smatra dalje da su navijači izmanipulisani.

“Čudno je što niko iz kluba nije komentarisao parolu koja se pojavila na tribini”.

A zašto? Može se tumačiti na više načina.

“Ova kontroverza odgovara Mirabeliju, jer sklanja pažnju sa Milanovog pravog problema: njegovog tehničkog projekta”, ističe Rajola pokušavajući da temu skrene na promašene investicije Mirabelija iz letnjeg prelaznog roka.

Bilo ih je zaista. I biće da nije baš ni samo Rajola kriv. I za tango i za rat potrebno je dvoje. Ili dvojica u ovom slučaju.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar