Odgovaraće za svoja zlodjela

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će odgovarati svi koji su učestovali u organizovanju i izazivanju nasilja tokom utakmice Partizan-Crvena zvezda.

  • Vijesti
  • Srbija


On je istakao da će odgovarati svi bez obzira na to da li su građani Hrvatske.

"Ne znam šta su radili ne samo huligani, nego i kriminalci iz pojedinih republika bivše Jugoslavije i nekih drugih zemalja, jer nisu došli da gledaju. Učestvovali su u organizovanju i izazivanju nasilja i naravno da će odgovarati. To što ste Hrvat ili građanin Hrvatske, ne ekskulpira vas od prekršajne i krivične odgovornosti", rekao je Vučić u Havani odgovarajući na pitanje srpskih novinara. 

Onima koji u tome nisu učestovali, zahvalio se što su bili i platili kartu. 

"A oni koji su učestovali u nečemu, oni će za svoja zlodela i te kako da odgovaraju", zaključio je Vučić. 

Ministarstvo spoljnih i evropskih poslova Hrvatske je saopštilo da su četvorica hrvatskih državljana učestvovala u neredima u Beogradu. 

MUP Srbije je posle nasilja na utakmici Partizana i Zvezde saopštio da je u "prostorije policije dovedeno ukupno 26 osoba", kao i da ima više povređenih. 

Podsetimo, o temi huligana Vučić je, kao premijer u maju 2016. godine, rekao da mu je veoma teško da govori o tom pitanju. 

“Ako o tome budem govorio to će značiti da ćemo to da sprovedemo, ako ne, izviniću se svima za to što nemamo dovoljno snage da to uradim", rekao je tada Vučić.

(Tanjug)

KOMENTARI5
POŠALJITE PORUKU

ŽIKA Ž

15.12.2017 09:20

GOSPODINE VUČIĆU, KRIV SI, TVOJE INSTITUCIJE NE RADE NIŠTA, LOPOVI SU OKO TEBE, TROŠIŠ VRIJEME SA DODIKOM KOJI TE VARA I VUČE NA TANAK LED, OKRENI SE POSLU I RADU A NE PRIČAMA KAKO JE SVE DOBRO, NE POMAŽU OVOM NAPAĆENOM NARODU TVOJI OSMJESI I LJUBAZNA RETORIKA. POKAŽI SE PREDSJEDNIČE.

REKOH MU VEC AL NE SLUSA !

djoda

15.12.2017 12:14

Oni pripadaju istom medjunarodnom centru!

Piksi

15.12.2017 14:22

Davidović

15.12.2017 11:56

Tačno tako

D.Z.

15.12.2017 17:17

Da nema Vucica i njegove ekipe Onda bi srbija ekonomski i na glasu i ponasanju bila skoro identicna BiH. Naravno da uvjek ima nekih pojedinaca kome neodgovara napredak razvoj savremenog obrazovanja ikulture kultzre. Gospodin Vucic trenutno sto je i ocigledno vodi zavidnu uglednu i naprednu politiku na citavom balkanu... Samo bolesnici nevide potencijal njegov. Samo naprijed....

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.