Novi sportski direktor Partizana - Nikola Lončar?!

Sve će zavisiti od ishoda razgovora sa Draganom Todorićem.

Košarka 15.12.2017 | 22:15
Novi sportski direktor Partizana - Nikola Lončar?!
Vreme velikih promena u Partizanu uhvatilo je maha. Miroslav Nikolić je bivši, na mestu šefa stručnog štaba zameniće ga Nenad Čanak, a sa njim dolazi i Dejan Mijatović, koji je već najavio i dolazak nekadašnjeg NBA šampiona, čije ime nije želeo da otkije. To, po svemu sudeći, neće biti i jedine izmene u samoj strukturi kluba.

Prema saznanjima MOZZART Sporta, vrhuška Partizana ima ideju da promoviše i novog sportskog direktora, a to bi trebalo da bude - Nikola Lončar. Proslavljeni košarkaš Partizana i reprezentacije Jugoslavije trenutno je član Upravnog odbora Parnog valjka i u najvišim klupskim strukturama viđen je kao idealno rešenje za budućnost.

Situacija je, ipak, prilično kompleksna. Aktuelni sportski direktor Dragan Todorić se posle 45 godina rada u klubu javno našao na meti kritika pristalica nezadovoljnih ovosezonskim rezultatima i to neposredno po završetku utakmice sa Cedevitom, kada je salve zvižduka i povike "Muto, odlazi" dobio sada već bivši strateg Miroslav Nikolić.

Todorić je nedugo posle utakmice izjavio da razume nezadovoljstvo i ljutnju navijača.

"Svesni smo da nismo opravdali očekivanja i da su se svi nadali da ćemo imati bolje rezultate. Moramo u što kraćem roku da promenimo neke stvari. Videćemo šta i kako. Ovako dalje više ne može", poručio je Todorić pre nekoliko dana.

Kakva budućnost čeka Nikolu Lončara ponajviše zavisi od toga da li će se predsednik crno-belih Ostoja Mijailović i njegovi saradnici definitivno odlučiti za veliku promenu. Odnosno, da li će Todoriću uručiti kartu u jednom pravcu. Kako saznajemo, postoji mogućnost i da Lončar novu funkciju preuzme tek od narednog leta.

Određenih razgovora sa Todorićem bilo je poslednjih dana, ali će se za konačno rešenje ipak sačekati još malo.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar