Bivši supružnici tajno u Beogradu

Košarkaš i top-model doletjeli su juče u cik zore iz Njujorka. Da ne bi privlačili pažnju, prvi je carinsku zonu prošao sportista, a petnaestak minuta kasnije zgradu je napustila i slavna brazilska manekenka.

  • Magazin
  • Zabava


Marko Jarić doputovao je juče tajno sa bivšom ženom Adrijanom Limom u Beograd, ekskluzivno saznaje Kurir.

Proslavljeni košarkaš i „Viktorijin anđeo“ na aerodrom „Nikola Tesla“ sletili su oko pet sati ujutro iz Njujorka. Sportista i manekenka nisu želieli da upadaju u oči, pa su odvojeno izašli iz aviona. Nakon što je prošao pasošku kontrolu, prvi je carinsku zonu napustio Jarić s koferom, a petnaestak minuta nakon njega aerodrom je napustila i Lima.''Bio sam zajedno sa Markom i Adrijanom na letu iz Njujorka za Beograd. Oni su sedeli u biznis klasi, sa bivšom ženom Duška Šarića Svetlanom Dimitrić, a ja sam bio u ekonomskoj klasi. Na letu je bila i pevačica Ivana Jordan. Jarić i Lima su sedeli zajedno, ali su odvojeno napustili avion. Bili su bez ćerki Valentine (7) i Sijene (4)'', kaže izvor.

On kaže da su se njih dvoje sve vrijeme pravili da se ne poznaju jer nisu hteli da budu otkriveni.

''Adrijana je bila bez šminke i gotovo neprepoznatljiva. Na glavi je imala veliki šešir i naočare, dok je Marko takođe imao naočare i kačket. Čuo sam da su pominjali neke papire, da treba nešto u Beogradu da regulišu u vei sa decom i da će se ona kratko zadržati u Srbiji. Retko ko je obraćao pažnju na Marka jer je bilo baš rano'', kaže sagovornik koji je insistirao na anonimnosti.Štaviše, on kaže da su njih dvoje, kako bi ostali neprimjećeni, otišli različitim vozilima s aerodroma.

''Marko je uzeo rentakar, a po Limu je došao neki dečko. Pretpostavljam da je manekenka odsela u hotelu, budući da su se rastali nakon izlaska s aerodroma'', završava on.

Lima i Marko rastali su se prije tri i po godine, ali su nakon razvoda ostali u dobrim odnosima i često se viđaju.

Pokušali smo da dobijemo komentar od Jarića, ali je njegov broj telefona poznat redakciji ostao nedostupan.

Izvor: Kurir

KOMENTARI1
POŠALJITE PORUKU

baba stanija

14.12.2017 14:28

Nije ti ni trebala od ovoliko srpskih ljepotica. Svako nase selo ima pet ljepotica, kucanica, cestitih Srpkinja. E vozajte se tajno.

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.