Miha spasava Mitrovića?

Još jedan kandidat za napadača Njukasla.

Fudbal 14.12.2017 | 23:00
Miha spasava Mitrovića?
Kako se bliži januarski prelazni rok, tako je i sve izvesnije da ćeAleksandar Mitrović napustiti Njukasl. Srpski napadač je tek četvrti izbor Rafe Beniteza u napadu i odlazak je najbolje rešenje za sve jer Mitrovića očekuje Mundijal u Rusiji narednog leta.

Sada se pojavio još jedan zainteresovani klub za srpskog napadača. Siniša Mihajlović ga želi u Torinu od januara. Mihi je potreban napadač koji bi rasteretio Belotija, ali i povremeno sa njim igrao u tandemu. Strateg Torina odlično poznajeMitrovića, uveo ga je kao tinejdžera u reprezentaciju Srbije i pružio mu šansu kao starteru.

Međutim, pitanje je kakve su Torinove mogućnosti da relaizuje transfer. Italijani žele pozajmicu, Njukasl bi pristao na pozajmicu, ali samo uz obavezan otkup ugovora. Anderleht takođe želi da vratiu Mitrovića, zainteresovani su i Bešiktaš, Fenerbahče, Brajton, Kristal Palas...

Ključnu ulogu bi mogao da odigra upravo Mitrović. Ako zaista želi kod Mihajlovića, mogao bi sa smekša stav Njukasla da ga puste na pozajmicu u Italiju.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar