"Šabi ili Dirk? I, skrenem u Dirka, manje vrijedi!"

Piter Krauč, jedan od najharizmatičnijih igrača Premijer lige, nastavio je da nam otkriva sjajne anegdote iz svoje dugogodišnje karijere.

Fudbal 14.12.2017 | 16:00
"Šabi ili Dirk? I, skrenem u Dirka, manje vrijedi!"
Posle detalja o igranju sa Robertom Prosinečkim, legendom jugoslovenskog fudbala i Crvene zvezde, odnosno njegovoj pasiji prema cigaretama, dvestadva centimetra visoki centarfor Stouk Sitija sada se dotakao osvajanja titule prvaka Evrope s Liverpulom.

Tačnije, nekadašnji reprezentativac Engleske govorio je u razgovoru za portal 'FourFourTwo' o onome što se događalo uoči finala Lige šampiona protiv Milana 2007. godine, kada su se 'rosoneri' revanširali 'Crveni' za mitski poraz dve sezone ranije u Istanbulu.

"Mislim da je to bilo uoči finala Lige šampiona... Bili smo negde u Portugalu, sedam dana pred meč smo se posebno spremali, dok smo slobodno vreme provodili vozeći karting. Sećam se da sam posle odvozanog kruga uleteo u pit stop, mesto na kome, logično, treba da se zaustavite... Tako sam i ja mislio, krenuo sam da kočim, ali.... Kočnica nigde. Dignem glavu i vidim Šabija Alonsa s jedne i Dirka Kauta s druge strane, pa pomislim u sebi – 'Ko je vredniji'?. I, skrenem u pravcu Holanđanina. Bilo je poprilično opasno, ali je on iste sekunde kada me je video bukvalno iskočio iz kartinga", zaključio je Krauč uz osmeh.



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar