Mladić na svirci presjekao vene

Protekli vikend definitivno će još dugi niz godina ostati u pamćenju momcima iz “Amadeus benda”. Za razliku od drugih svirki koje pamte po histeriji i ludom provodu, ovaj će biti ubilježen po pravom krvoproliću.

  • Vijesti
  • Srbija


U jednoj diskoteci u Makedoniji, ponesen žestokom atmosferom, momak je naočigled svih isjekao sebi vene. Nastao je haos i prvi su mu u pomoć pritekli upravo popularni muzičari i konobari, a samo njihovom brzom intervencijom, kao i urgentnom dolasku Hitne pomoći na lice mjesta, spašen je mladi život, pišu srbijanski mediji.

''Nekoliko puta mi je prilazio jedan mladić u toku svirke i tražio da ponovo odsviramo pjesmu „Moja zemlja“. Kada smo to učinili, iznenada je izvadio nož i presjekao sebi vene. Bili smo zgranuti. Konobar koji je bio pored njega brzo ga je izveo napolje i Hitna pomoć ga je odmah prebacila u bolnicu. Srećom, spasili su ga i sve se dobro završilo'', rekao je Aleksandar za „Alo!“ i dodao:

''Bio je to veliki šok za nas jer nikada do sada tako nešto nismo doživjeli. Iskoristio bih ovu priliku da apelujem na sve koji nas poštuju da ovo nije način da se voli muzika i da je apsolutno nedopustivo povrijeđivati sebe. Muzika je tu da nam život učini ljepšim, a ne da ikome nanosi bol'', rekao je vidno potreseni Aleksandar.

Izvor: Alo

KOMENTARI2
POŠALJITE PORUKU

Xxx

13.12.2017 13:57

hahha

ljudska glupost je beskrajna

Danguba

14.12.2017 08:58

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.