Kako je Albanka prevarila Srbina

Prokupčanin je platio 1. 500 evra da se oženi Albankom, a onda je ostao u šoku zbog onoga što mu je uradila prije prve bračne noći.

  • Magazin
  • Zabava


Osnovno tužilaštvo u Prokuplju uputilo je zahtjev Tužilaštvu u Albaniji da mu pomogne da ispita slučaj prevare albanske mlade, koja je samo nekoliko sati provela kod mladoženje u Prokuplju.

Kako piše portal „Prokuplje na dlanu“, sumnja se da je grupa koja posreduje u sklapanju brakova sa Albankama prevarila nesuđenog mladoženju, jer je od tog Prokupčanina uzela 1.500 evra, a devojka koja je trebalo da se uda je posle nekoliko sati u kući mladoženje — pobegla!

„Identifikovana su lica koja se sumnjiče za ovo krivično djelo i postupak vodimo u saradnji sa Tužilaštvom u Albaniji“, potvrdio je portalu portparol Osnovnog tužilaštva u Prokuplju Boro Zečević.

U cilju istrage koja se vodi, on nije htio da govori o identitetu lica i detaljima, ali portal saznaje da je Prokupčanin preko albanske agencije koju vodi žena uspio da dođe do mlade.

Iako se sve završava telefonom, platio je 1.500 evra da mu dovedu ženu za brak, piše portal „Prokuplje na dlanu“.

Ona se u pratnji ženske osobe koja vodi tu agenciju pojavila u Prokuplju i sa njom je bio muškarac koji je mladoženji predstavljen kao ujak.

Mlada je ostala u kući mladoženje nekoliko sati i onda se tokom noći iskrala.

Kako ju je uzaludno tražio nekoliko dana, shvatio je da su ga prevarili i obratio se istražnim organima.

„Čak nisu imali ni prvu bračnu noć, a pored novca koji je dao Agenciji za posredovanje, platio je i troškove puta za cijelu družinu. U Prokuplju i okolini sigurno ima još sličnih slučajeva, ali ih niko ne prijavljuje, najčešće zbog sramote. I u Kuršumliji je nedavno zabilježena slična situacija, a mladoženja je ostao kratak za 1.000 evra“, kaže izvor portala.

Ako albansko tužilaštvo izađe u susret i dokaže se prevara, kazna nije zanemarljiva.

Poslednjih godina, posebno u planinskim i seoskim sredinama, mlade iz Albanije su veoma popularne i postoji na desetine primjera iz prokupačke i kuršumlijske opštine brakova koji su sklopljeni na ovaj način.

Izvor: Sputnjik

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.