Oglas koji je nasmijao Srbiju

Mačke, preparirani dijelovi životinja, saksije, sablje ili vaše žene neće biti prihvatljive ukoliko ste mislili da ih ponudite u zamjenu ovom prodavcu telefona.

Zabava 09.12.2017 | 12:57
Oglas koji je nasmijao Srbiju
Naime, jedan Beograđanin prije nekoliko dana objavio je oglas o prodaji novije marke telefona na poznatom sajtu za kupovinu i prodaju i da je zamjena moguća, ali detaljan opis svega što ne dolazi u obzir mnoge je nasmijao do suza.

"Vrhunski telefon i odlično očuvan sto se vidi sa slika" počinje kao i svaki drugi i ovaj opis o prodaji mobilnog telefona. Međutim, nastavljajući dalje sa čitanjem uvjerićete se da je ovo daleko od običnog oglasa.

- Stvari koje nudite bicikle, kompjutere, preparirane životinje i preparirane dijelove tijela životinja, saksije, tepihe, mačke i kerove, fotoaparate, digitrone, ikone, kajle, kačkete, noževe, sablje, gasne pištolje, garderobu, srebrne lančiće i narukvice itd, Soni plejstejšn i ko zna šta još, ja cijenim jedan evro i koliko god vi mene ubjeđivali da to meni treba i kako ću ja sa tim biti prezadovoljan mene to ne interesuje i vrijedi mi jedan evro. Vjenčanice i odijela ne nosim ni to mi ne treba - jasan je ovaj prodavac.

Loše ćete proći i ako ste namjeravali da ponudite cvijeće ili - vašu ženu.

- Naravno ne prihvatam u zamjenu ni cvijće visibabe, kelerabe, ljubičice, jer me to ne interesuje i ne nudite mi u zamjenu ni vaše žene, jer ni ovu moju ne mogu da slušam, a kamoli tuđu i ne zanimaju me telefoni koji su pogodni za rimu... Ne uzimam ni telefone koji su kvašeni ili upadali u vodu - bilo slatku ili slanu i koji su više u vodi proveli nego njihovi vlasnici. I nemojte me ubjeđivati kako ste ga tako kupili jer ja nikad do sada nisam čuo da bilo koja firma ima prodavnicu u Dunavu, Savi, Jadranskom ili Egejskom moru - napominje ovaj prodavac.

On u zamjenu ne prihvata ni - kućne ljubimce.

- Kerove, mačke i ostale životinje ne uzimam. Kad budu izmislili kerove i mačke sa minimum jedan gigabajt ram memorije da imaju kameru, slušalice, mikrofon i da sa njih može da se okrene neki broj telefona, e onda mi se javite i dogovaramo se. Naravno i koliko god da su rasni moraju imati papire i moraju biti očišćeni od parazita - napisao je ovaj šaljivi prodavac.

(Alo/Blic)

Komentari / 0

Ostavite komentar