Nagodba između Melanije i "Dela"

Američka prva dama Melanija Tramp postigla je izvansudsku nagodbu s izdavačem slovenačkog tabloida kojega je tužila nakon što se on izvinio zbog klevete, potvrdila je u petak njezina odvokatica iz Ljubljane.

Zabava 09.12.2017 | 12:12
Nagodba između Melanije i "Dela"
"Gospođa Melanija Tramp i kuća "Delo" kao izdavač postigli su izvansudsku nagodbu u vezi lažnog napisa objavljenog u reviji Suzy", rekla je Nataša Pirc Musar koja u Sloveniji zastupa pravne interese američke prve dame.

Advokatica nije navela pojedinosti sporazuma ali je istakla da je "ovako zaključen predmet dokaz da gospođa Tramp ni ubuduće neće dopuštati uvrede i laži na svoj račun, nego će na njih uvijek reagovati kako bi zaštitila svoja prava i interese".

Pirc Musar je rekla da je tužba bila podnesena zbog neistinitih navoda koje su povrijedile dostojanstvo, ugled i dobro ime Melanije Tramp.

Revija Suzy  koju izdaje vodeća novinska kuća "Delo" u jednome je članku lani tokom predsjedničke kampanje u SAD-u objavila da je Melanija nakon odlaska iz svoje domovine Slovenije radila za modnu agenciju koja je uz osnovni posao bogatim klijentima nudila i djevojke za pratnju sugerišući tako da se bavila  "elitnim eskortom".

Posebna šteta nastala je za Melaniju i Donalda Trampa kad je te nedokazane navode iz slovenačke revije prenio i jedan engleski tabloid koji se nakon toga odmah iszvinio.

(Fena)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

meli

11.12.2017 01:46

tisi ponos prave zene od tebe treba mnoge da uce kakose tonasa prava zena zavidim tvome trampu na takoj ljepoti sto ima tebe

ODGOVORITE
Name

re meli

11.12.2017 09:34

Meli meli, ovo malo što si napisala pokazuje tvoj procenat inteligencije. Pošto si polu pismena nađi nekog pismenog da ti pokaže.