Nagodba između Melanije i "Dela"

Američka prva dama Melanija Tramp postigla je izvansudsku nagodbu s izdavačem slovenačkog tabloida kojega je tužila nakon što se on izvinio zbog klevete, potvrdila je u petak njezina odvokatica iz Ljubljane.

  • Magazin
  • Zabava


"Gospođa Melanija Tramp i kuća "Delo" kao izdavač postigli su izvansudsku nagodbu u vezi lažnog napisa objavljenog u reviji Suzy", rekla je Nataša Pirc Musar koja u Sloveniji zastupa pravne interese američke prve dame.

Advokatica nije navela pojedinosti sporazuma ali je istakla da je "ovako zaključen predmet dokaz da gospođa Tramp ni ubuduće neće dopuštati uvrede i laži na svoj račun, nego će na njih uvijek reagovati kako bi zaštitila svoja prava i interese".

Pirc Musar je rekla da je tužba bila podnesena zbog neistinitih navoda koje su povrijedile dostojanstvo, ugled i dobro ime Melanije Tramp.

Revija Suzy  koju izdaje vodeća novinska kuća "Delo" u jednome je članku lani tokom predsjedničke kampanje u SAD-u objavila da je Melanija nakon odlaska iz svoje domovine Slovenije radila za modnu agenciju koja je uz osnovni posao bogatim klijentima nudila i djevojke za pratnju sugerišući tako da se bavila  "elitnim eskortom".

Posebna šteta nastala je za Melaniju i Donalda Trampa kad je te nedokazane navode iz slovenačke revije prenio i jedan engleski tabloid koji se nakon toga odmah iszvinio.

(Fena)

KOMENTARI2
POŠALJITE PORUKU

meli

11.12.2017 02:46

tisi ponos prave zene od tebe treba mnoge da uce kakose tonasa prava zena zavidim tvome trampu na takoj ljepoti sto ima tebe

Meli meli, ovo malo što si napisala pokazuje tvoj procenat inteligencije. Pošto si polu pismena nađi nekog pismenog da ti pokaže.

re meli

11.12.2017 10:34

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.