Umjesto rakije sipao deterdžent

Čaše sa deterdžentom su poslužene gostima koji su, verujući da se radi o rakiji popili deterdžent koji je u sebi sadržavao solnu kiselinu

Region 09.12.2017 | 09:56
Umjesto rakije sipao deterdžent
Opštinsko državno tužilaštvo u Zadru podiglo je optužnicu protiv 22-godišnjeg hrvatskog državljanina zbog počinjenog krivičnog dela protiv opšte sigurnosti, odnosno teškog krivičnog dela protiv opšte sigurnosti iz Krivičnog zakona. Naime, on se tereti kako je dok je radio u jednom restoranu u Zatonu, 6. avgusta ove godine gostima umesto rakije natočio deterdžent za pranje posuđa.

 
"Psuj ženu, njenu mamu, svinju i današnji dan": Hrvati objasnili kako izgleda svinjokolj uz rakiju iz sata u sat

DORH navodi kako je jedan od konobara petoro gostiju ponudio rakijom na račun kuće i da je tada optuženi, iako je bio svestan da se uz šank nalazi više kanistara, u čaše natočio tečnost za koju nije proverio šta je.

- Lakomisleno smatrajući da u čaše toči rakiju, a ne proveravajući šta zaista sipa iz kanistra bele boje sa vidljivim natpisom i upozorenjem na njemu, za šankom u čaše natočio deterdžent za pranje posuđa - objavio je DORH.

Čaše sa deterdžentom su poslužene gostima koji su, verujući da se radi o rakiji popili deterdžent koji je u sebi sadržavao solnu kiselinu. Dvoje njih je odmah ispljunulo tečnost, ali su zadobili erozije jezika i usana uz crvenilo i otok, za šta se navodi da su lake povrede.

Ipak, dvoje gostiju je progutalo tečnost i od toga su zadobili teške povrede jednjaka i želuca, a jedan je dobio i čir, piše Index.hr.

(Telegraf)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Biks

09.12.2017 13:24

Niko od nas nikada nece saznati kakvih smo sve gova*na pojeli i popili u svome zivotu.

ODGOVORITE