Mladu zbrisala prve bračne noći

Debelo platio da se oženi Albankom, a ona mu zbrisala i pre prve bračne noći.

  • Magazin
  • Zabava


Nesuđeni mladoženja iz Prokuplja platio je 1.500 evra agenciji za posredovanje da mu dovede mladu iz Albanije, ali je ona pobegla iz njegove kuće pre prve bračne noći!

Nesrećni čovek tražio je odbeglu nevestu dva dana, a onda odlučio da ceo slučaj prijavi policiji.

- Muškarac iz Prokuplja stupio je u kontakt s nekakvom agencijom iz Albanije i dao im oko 1.500 evra da mu pronađu ženu. Oni su se nedugo zatim pojavili, a nesuđena mlada došla je u Srbiju u pratnji jedne ženske osobe i muškarca koji se predstavio kao njen ujak. Devojka je trebalo da ostane u kući mladoženje "na probi" i da se potom venčaju. Međutim, već prve noći ona se iskrala iz njegove kuće i pobegla. Očajni čovek pokušao je da je pronađe, dva dana je lutao po gradu, ali je nije našao. Pretpostavlja se da se ona već vratila u Albaniju. Čovek je prijavio slučaj policiji, koja sada pokušava da nađe prevarante - kaže izvor iz istrage i dodaje da je nesuđeni mladoženja bio žrtva organizovane grupe iz Albanije kojoj to nije prva takva prevara.

- Nesrećni čovek je, po svemu sudeći, naleteo na kriminalce, a devojka koju su mu doveli očigledno je bila u sprezi sa njima. Uzeli su mu 1.500 evra, ali to nije sav novac koji je izgubio, pošto im je platio i put iz Albanije, kao i smeštaj u hotelu u Prokuplju - dodaje sagovornik Informera.

U Osnovnom tužilaštvu u Prokuplju kažu da su preko kolega iz Albanije ušli u trag prevarantima i da se uskoro očekuje njihovo hapšenje.

- Identifikovana su lica koja se sumnjiče za ovo krivično delo i postupak vodimo u saradnji s tužilaštvom u Albaniji - potvrdio je portparol Osnovnog tužilaštva u Prokuplju Boro Zečević.

(Alo/Informer)

KOMENTARI5
POŠALJITE PORUKU

P

08.12.2017 11:38

Samo pare na Guzove..

Vilena

08.12.2017 11:55

Dakle,prevaranti,i ona i porodica. Spanska serija,nema sta. Kupis zenu,ludo se zaljubis a ona kidne. Sad mladozenja treba da je trazi po svijetu,i eto vam odlican reality show. Sa pravne strane gledano,ima tu prevare kao osnova za ponistenje braka. I kad da se nije ni desilo,ajmo dalje po novu.

Паметна!!!

Млада

08.12.2017 14:44

Ma ne

08.12.2017 21:31

Ko zna sta ju je docekalo u Prokuplju.

Baja

09.12.2017 17:20

Mislio mladozenja umocit malo morgen

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.