Uhapšen Albanac sa 50 kg skanka

Crnogorska policija uhapsila je državljanina Albanije iz Skadra čiji su inicjali N. S /37/ i zaplijenila 50 kilograma skanka, saopštila je crnogorska Uprava policije.

Region 08.12.2017 | 11:25
Uhapšen Albanac sa 50 kg skanka
Policajci su sinoć oko 22.20 časa pokušali da zaustave vozilo, ali je vozač odbio da stane, te je nastavio da vozi prema Baru.

Za njim je krenula policijska potjera i u mjestu Dobre Vode policija je pronašla navedeno vozilo, koje je bilo otključano, ali u njemu nije bilo nikoga.

"Policijski službenici su u vozilu `micubiši` pronašli dvije crne putne torbe u kojima se nalazilo 41 pvc pakovanje sa sadržajem biljne materije zelene boje, ukupne težine oko 49,8 kilograma, za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank", navodi se u saopštenju crnogorske Uprave policije.

Jutros oko 7.00 časova crnogorska policija je pronašla osumnjičenog, koji je lišen slobode zbog sumnje da je pronađeni automobil, kao i 50 kilograma droge skank.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio privođenje N.S, a skank će biti upućen u forenzički centar radi vještačenja.

(Srna)

Komentari / 0

Ostavite komentar