Umro navijač Zvezde, više osoba povrijeđeno u tučama!

Jedna osoba je preminula od srčanih tegoba tokom fudbalske utakmice Crvene zvezde i Kelna, dok je više navijača oba kluba povređeno u tučama.  Umro navijač, pozlilo mu na Marakani! Tokom fudbalske utakmice Crvena zvezda - Keln u Beogradu jednom navijaču iz Stare Pazove je pozlilo i preminuo je na putu do Urgentnog centra. Nekoliko povređenih navijača. . .

  • Sport
  • Fudbal


Vlasnik klinike Anlave primarijus doktor Slobodan Ivanović je agenciji Beta rekao da je jednom čoveku pozlilo tokom utakmice, ali da je on nakon pokušaja reanimacije preminuo.

"Pokušali smo reanimaciju, intubirali, dali adrenalin, i roku od tri do četiri minuta prebacili ga u Urgentni centar. Nakon reanimacije konstatovana je smrt", rekao je Ivanović.

Lekarima je rečeno da je čovek imao srčane tegobe tokom dana i pre početka utakmice, dodao je on.

Ivanović je naveo da je u tučama povredjeno nekoliko nemačkih navijača, a povredjenih je bilo i medju Zvezdinim navijačima, a svi su oni medicinski zbrinuti.

Prema njegovim rečima medju navijačima je bilo teško alkoholisanih i oni su prebačeni na odeljenje toksikoligije Vojnomedicinske akademije.

Neki od navijača prebačeni su u policijske stanice Voždovac i Vračar, rekao je Ivanović.

Izvor: B92

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.