Melanijin stil je uvijek upečatljiv

Prva dama Sjedinjenih Američkih Država juče je obišla teksaške porodice pogođene septembarskim uraganom Harvijem, a glavna vijest ponovo je bio njen upečatljiv modni stil.

Zabava 07.12.2017 | 16:23
Melanijin stil je uvijek upečatljiv
Melanija Tramp i Karen Pens, supruga potpredsjednika SAD Majka Pensa, obišle su obalu Teksasa ne bi li porazgovarale s preživjelima velike prirodne katastrofe koja je pogodila ovaj dio Amerike u septembru, piše Glossy.



Prva dama porazgovarala je s jednom porodicom koja je ostala bez doma zbog uragana Harvi, posjetila je jednu lokalnu školu, upoznala je lokalne heroje i provela dan za pamćenje. Međutim, ono što će se svakako pamtiti nakon ovog putovanja Melanije Tramp jeste njen odabir odjeće za ovu priliku.



Naime, supruga Donalda Trampa uspjela je da, uprkos tome što je nosila zimsku jaknu, izgleda veoma, veoma seksepilno. Kako joj je to pošlo za rukom?

Kako bi se zaštitila od hladnoće, Melanija je ponijela tešku jaknu modne kuće Rag & Bone, za koju strani mediji javljaju da se u Americi može kupiti za nešto manje od hiljadu dolara. U pitanju je maslinasto-zeleni model koji je bivša manekenka kombinovala s braon rolkom i skinny modelom tamnozelenih farmerica.



Najinteresantniji dio ove kombinacije su, međutim, uske čizme koje dosežu do koljena. Zbog toga i činjenice da je riječ o paru obuće s izuzetno visokom štiklom, ono što je moglo da bude krajnje jednostavna streetstyle kombinacija postalo je seksepilna varijanta ovog stila.

Jednostavno, a tako, tako moćno!

Izvor: Kurir/Stil

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

meil

07.12.2017 23:40

Ponos nase zene vidise svagdje sele samo napred nedajse pokolebati zavisti ima svagdje zelimti puno srece.

ODGOVORITE