Video: Finale ''Kopa Sudamerikana'' - Made in Argentina!

Gorela Aveljaneda, Independijente ima kapital! Argentinski tim slavio u prvom meču finala Kupa Sudamerikana protiv Flamenga sa 2:1.

Fudbal 07.12.2017 | 14:00
Video: Finale ''Kopa Sudamerikana'' - Made in Argentina!
Bitku su dobili Argentinci, ali  pobednik rata biće poznat posle revanš susreta finala Kupa Sudamerikana između Independijenta i Flamenga. Tim iz Aveljanede dobio je noćašnji duel sa 2:1 i stekao lep kapital.

Bila je to esencija južnoameričkog fudbala. Vatromet, grmljavina i pune tribine ludih navijača. Na kraju i velika sreća za Independijente. Flamengo je vodio, ali je domaćin nošen podrškom krcatog stadiona uspeo da preokrene rezultat.

Kada se podvuče crta i jedni i drugi mogu da budu zadovoljni. Flamengo jeste poveo već u devetom minutu pogotkom Revere (prekid). Međutim, od tog momente Independijente je bio bolji tim.

Pucalo je sa svih strana pred Cezarovim golom. Odolevao je nekako Flamengo, imao i sreću za saveznika, ali u 29. minutu pomoći nije bilo. Odlično je Benitez ostavio loptu Giljotiju koji je pogodio sam ugao.

Mučio je Independijente Flamengo povratim loptama. Promašivao šanse, ali je do zaslužene pobede stigao  u 53.minutu kada je pogodio Meza.

Revanš meč na programu je 14. decembra.



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar