U suzama zbog Slobinih udaraca

Nakon što su se Luna Đogani i Sloba Radanović posvađali zbog Nikole Arsića, njihova prepirka nastavila se i u kući.

Zabava 07.12.2017 | 12:55
U suzama zbog Slobinih udaraca
Naime, Sloba je tokom svađe udario iz sve snage rukom o sto, a kada je Luna pobegla u kuću on je krenuo za njom.Naime, Sloba je tokom svađe udario iz sve snage rukom o sto, a kada je Luna pobegla u kuću on je krenuo za njom.

Pevač je sinoć toliko pobesneo da je udarao sve po kući i tom prilikom polomio ruku, što je Lunu veoma povredilo pa je lupala po kapiji plačući na sav glas. Kako je to izgledalo pogledajte OVDE.

Sloba je zatim počeo da viče gledajući u kamere, tražeći da mu se dovede doktor, a onda je u spavaćoj sobi nastavio da se svađa sa Lunom.

 Polomio si ruku, idi sredi ruku. Ko je kriv za to što si slomio ruku - rekla je Luna.

- Zašto ne želiš da me saslušaš bre? Boli me ku*ac za ruku bre! Nećeš da me saslušaš bre! - vikao je Sloba na Lunu, unoseći joj se u lice.

Tada su Slobu odveli kod lekara, a Lunu je ubrzo nakon toga uhvatio napad plača i tom prilikom je pred svim ukućanima priznala da je takve agresivne scene gledala i u svom detinjstvu. Miljan Vračević ju je upozorio da pazi šta govori ispred kamera, ali je Luna kasnije u pabu ipak Sanji Stanković priznala sve.



- Nikada nijednom muškarcu neću dozvoliti da se tako ponaša prema meni. Mrzim agresiju! Mom ocu to nikada nisam dozvolila i nikad mu nisam oprostila, a kamoli nekom muškarcu! Nikad mi te scene neće izaći iz glave. Gledala sam svoju majku tužnu i modru. Sloba me je razočarao, sve je uništio! - govorila je Luna gušeći se u suzama.

Sanja je tom prilikom Lunu tešila rečima da je sve to prošlost i da je njena majka ojačala zbog svega.



(Alo)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Propalice realitija

07.12.2017 12:50

Ove propalice iz Zadruge se svaki dan blamiraju. Pogotovo ova Zluna i Zlobo...

ODGOVORITE
Name

Lokalni Dripac

07.12.2017 15:03

Klošari.

ODGOVORITE
Name

Interesantno

07.12.2017 15:31

Bas nas zaboli sta rade tamo, zabava za sirotinju. Samo ne znam ko to gleda

ODGOVORITE
Name

Tamara

08.12.2017 12:23

Polusvijet....

ODGOVORITE