LE: Dinamo bez najboljeg strijelca protiv Partizana!

Trener Hackevič definitivno ne računa na najboljeg strelca ekipe.

Fudbal 07.12.2017 | 10:45
LE: Dinamo bez najboljeg strijelca protiv Partizana!
Dobra vest za Partizan uoči meča sa kijevskim Dinamom - najbolji strelac tog kludaDijumersi Mbokani definitivno neće istrčati na teren Olimpijskog stadiona.

Trener Kijevljana Aleksandar Hackevič potvrdio je da će Mbokani zbog problema sa povredom mišića ponovo zaigrati tek posle Nove godine. Ni hrvatski
defanzivacDomagoj Vida se još nije u potpunosti oporavio od povrede.

“Mbokani definitivno neće videti terena do kraja godina. Prilično je ozbiljna povreda koju ima. To je stvarno veliki udarac za nas, jer se radi o najboljem strelcu Dinama. Što se tiče Vide, on prethodnih dana nije trenirao sa ekipom, tako da sumnjam da će nastupiti”, rekao je Hackevič novinarima u Kijevu.

U prvom okršaju protiv Partizana fudbaleri Dinama su uspeli da naprave preokret nakon što su na poluvremenu gubili sa 2:0. A ni u ostalim mečevima grupne faze Kijevljani nisu briljirali u prvim poluvremenima. Novinare je zanimalo zašto je to tako?

”Tako igramo da bi mečevi bili zanimljiviji (haha). Naravno da hoćemo da postignemo gol na početku, ali svaka utakmica je drugačija priča.”

Dinamo je, poput Partizana, već izborio plasman u nokaut fazu Lige Evrope, a osvojiće i prvo mesto u grupi ako bude neporažen.

“Igrači dobro znaju da postoji i razlika kada je u pitanju visina premija za osvajanje prvog, odnosno drugog mesta. U svakom slučaju, hoćemo da pobedimo”, zaključio je Hackevič.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar