Real troši milijarde, ali Rus bi igrao džaba u njemu!

Ruski napadač Fjodor Smolov izjavio je da je spreman da igrao i besplatno samo da bude član Real Madrida.

Fudbal 07.12.2017 | 19:00
Real troši milijarde, ali Rus bi igrao džaba u njemu!
Poslednjih nedelja španski mediji često spekulišu o mogućem dolasku napadača Krasnodara na Santjago Bernabeu.

Real je odlaskom Alvara Morate ostao sa samo jednim iskusnim klasičnim napadačem Karimom Benzemom, što se ispostavilo kao pogrešan potez "kraljevskog" kluba jer je Francuz dao tek pet golova na 16 utakmica, a pošto je "zakazao" i Kristijano Ronaldo (dva gola na deset utakmica u prvenstvu), Zinedin Zidan ima dosta problema sa realizacijom. 

U poslednje vreme se uglavnom moglo čuti da Real planira da dovede Maura Ikardija, ali je teško očekivati da će se Inter odreći svog kapitena, pa Madriđani traže alternativu, a to je upravo Smolov. 

Rus je postigao osam golova u ruskoj Premijer ligi ove sezone, a koštao bi daleko manje od Argentinca iz Milana. 

"Kad bi postojala ta mogućnost, igrao bih za Real besplatno. Potpisao bih ugovor, a klub mi ne bi morao platiti ništa", izjavio je Smolov. 

On je otkrio da ga Madriđani odavno prate, još pre nego što je postao profesionalac. 

"Na njihovoj sam listi od juniorskih dana, a oni te onda prate tokom cele karijere. Posle dva gola koja sam dao reprezentaciji Španije, moje je ime opet ugledalo svetlo dana", dodao je napadač Krasnodara. 

Osim Reala, za Smolova je zainteresovan i engleski Vest Hem, ali on nije preterano privlačan Rusu jer se bori za opstanak.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar