50.000 evra za godišnjicu braka

Folk zvijezda i bivši teniser proslaviće 26 godina ljubavi na egzotičnoj destinaciji, i to sa sinovima Filipom, Stefanom i Viktorom i budućom snajkom Aleksandrom Prijović.

  • Magazin
  • Zabava


Lepa Brena i Boba Živojinović 7. decembra će proslaviti 26 godina braka. Vlasnica „Granda“ i bivši teniser odlučili su da i ovaj put otputuju na omiljenu destinaciju - Tajland, gdje su prošle godine proslavili srebrnu svadbu.

Na putovanje u Aziju s njima kreću sinovi Stefan i Viktor, kao i Bobin nasljednik iz prvog braka Filip s djevojkom Aleksandrom Prijović. S obzirom na to da će porodica Živojinović odsjesti u jednom od najluksuznijih hotela u Koh Samuiju, oni će za petnaestodnevni odmor iskeširati čak 50.000 evra.

Spremno iznenađenje

''Brena i Boba se baš raduju ovom putovanju. Pevačica je poslednjih meseci prezadovoljna poslovnim uspesima, naročito kako je kod publike prošla najnovija pesma „Zar je važno da l‘ se pjeva ili peva“, pa će na odmoru ujedno s porodicom obeležiti i taj uspeh. Ona je već počela da se pakuje i ne sluti da je na Tajlandu od Bobe očekuje iznenađenje, koje on čuva u strogoj tajnosti od svih članova porodice'', priča izvor blizak Živojinovićima.On kaže da će folk zvijezda i bivši sportista na odmoru ponovo pročistiti dušu i tijelo.

Detoksikacija

''Kada je pre šest godina prvi put bila na Tajlandu, Brena je otkrila blagotvorni program detoksikacije. Pošto joj se izuzetno dopao, preporučila ga je Bobi, koji se takođe od toga preporodio. U pitanju je detoks svežim voćem i povrćem, kao i supicama i čajevima od jedinstvenih biljaka. I njihov sin Viktor je na ovom tretmanu, koji mu je pomogao u mršavljenju'', priča izvor.

Brena se raduje ovom putovanju

''Obožavam Tajland! Naročito kad idem sa svojom decom i Bobom. Prošle godine nam je bilo prelepo. Svaki dan smo uživali i opuštali se na plažama, ali i u hotelskom kompleksu. Za mene je to bilo jedno od najlepših putovanja i jedva čekam da opet odemo svi zajedno. Čini mi se da će to biti tradicija porodice Živojinović'', rekla je pjevačica u jednom intervjuu nakon povratka iz Azije.Svadba vijeka 

Brena i Boba vjenčali su se 7. decembra 1991. Njihova svadba održana je u tadašnjem hotelu „Interkontinental“. Oko 500 zvanica, među kojima su bile estradne i sportske zvijezde, uveličalo je njihovo slavlje.

Bidermajer je uhvatila Dragana Mirković, a kumovali su im Brenin menadžer Raka Đokić i teniski stručnjak Jan Cirijak. Bobin prijatelj Boris Beker nije mogao da dođe na svadbu, ali je mladencima kao poklon poslao „mercedes“.

Izvor: Kurir

KOMENTARI5
POŠALJITE PORUKU

Ali Stvarno

06.12.2017 08:03

Da imaju i malo morala tkz portali po imenu Skandal,Svet,Star i njemu slicni trebali bi se stidjeti o stalnim natpisima i tkz razvodu Brene i Bobe a oni Masalla 26 godina zive u ljubavi. Pametnom dosta

Gliso 47

06.12.2017 10:52

Za novu Godinu uzima pun Kamion love (100,000 €) a

RAJNA

06.12.2017 12:43

Tako Brena čuva brak.Ulaže u " ljepotana" toliku lovu, zašto, to samo ona zna. A možda i zbog podjele bračne stečevine.

Sex-Turizam

06.12.2017 17:10

Ovaj bivsi teniser nema pojima da se na Tajland ne ide sa zenom i porodicom.

Smoki

06.12.2017 19:09

Ajde breno mani se glupiranja sa fotkama,,pa šezdesetka je na pragu.

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.