Nikolić: Dosta povrijeđenih, šansu sam dao mlađima!

Trener Partizana Miroslav Nikolić rekao je da je Lijetuvos ritas na meču kaznio veliki broj grešaka koja je njegova ekipa napravila u napadu.

Košarka 06.12.2017 | 09:30
Nikolić: Dosta povrijeđenih, šansu sam dao mlađima!
"Imali dosta problema sa sastavom ekipe. Dosta je povređenih igrača, pa sam dao šansu mlađima. Što se tiče same utakmice, odigrali smo nešto u prvom poluvremenu, ali je nedopustivo da napravimo 21 grešku u napadu. Iskusna ekipa Ritasa je to kažnjavala i trenutno su mnogo uigraniji od nas", rekao je Nikolić posle utakmice, objavljeno je na sajtu kluba.

Košarkaši Partizana izgubili su u Viljnusu od Lijetuvos ritasa sa 93:75 u sedmom kolu Grupe C Evrokupa.

"Imali smo previše izgubljenih lopti u prvom poluvremenu, što su oni iskoristili i stekli dvocifrenu prednost. Mislim da smo igrali dobro u prvoj i nekim delovima treće četvrtine, kada smo imali ekstra pas, i mislim da je to ono kako treba da igramo u nastavku sezone", rekao je bek crno-belih Vanja Marinković.

Kao i Marinković i Marko Čakarević je naveo da su crno-beli imali mnogo izgubljenih lopti.

"Igrali smo se dobro tokom prvih 10, možda 15 minuta, ali nakon toga smo ih pustili da preuzmu kontrolu nad utakmicom. Imali smo mnogo izgubljenih lopti i dopustili smo im puno skokova i lakih poena. Od druge polovine meča, izgubili smo svaku šansu da dodjemo do pobede", rekao je Čakarević.

Partizan je upisao i šesti poraz u Evrokupu, a u narednom kolu dočekuje Bilbao.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar