SL - Vaterpolo poslastica u Nišu: Srbija - Crna Gora!

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije, Dejan Savić, odredio je 14 igrača koji će konkurisati za utakmicu sa Crnom Gorom u drugom kolu Svetske lige.

Ostali sportovi 06.12.2017 | 16:30
SL - Vaterpolo poslastica u Nišu: Srbija - Crna Gora!
Reprezentacija će se okupiti narednog ponedeljka na bazenu "Milan Gale Muškatirović", a posle večernjeg treninga će krenuti za Niš.

Utakmica drugog kola Svetske lige protiv Crne Gore igraće se 12. decembra u Nišu.

Pred vaterpolo reprezentacijom Srbije je poslednji meč u 2017. godini. I to protiv Crne Gore, u Nišu, 12. decembra.

Izabranici Dejana Savića okupiće se dan ranije u Beogradu i na bazenu Sportskog centra "Milan Gale Muškatirović" uraditi prvi trening, dok će u Niš krenuti u toku večeri.

"Crna Gora je odličan rival za kalendarski kraj godine. Želimo da se publici predstavimo u što jačem sastavu i nadam se da ćemo za razliku od Zrenjanina i susreta sa Rumunima izbeći povrede. O Crnoj Gori ne treba da se troše reči, veliki rival, bez obzira na sastav u kojem dolazi", rekao je šef struke "delfina".

Na spisku selektora Savića su: Gojko Pijetlović, Branislav ;Mitrović, Duško Pijetlović, Nemanja Ubović, Đorđe Lazić, Milan Aleksić, Nikola Jakšić, Sava Ranđelović, Andrija Prlainović, Stefan Mitrović, Miloš Ćuk, Filip Filipović, Dušan Mandić i Viktor Rašović.

Srbija je u prvom kolu Svetske lige ubedljivo pobedila Rumuniju u Zrenjaninu, a 2018. će početi upravo gostovanjem tom rivalu u februaru, pre poslednjeg kola ove faze i meča protiv Crne Gore u gostima, zakazanog za 10. april.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar