Video: Kari na štakama napustio Nju Orleans!

Stef Kari, jedan od najboljih košarkaša današnjice, povredio je skočni zglob u utakmici sa Nju Orleans Pelikansima u NBA ligi.

  • Sport
  • Košarka


Plejmejker Golden Stejta iskrenuo je zglob u pokušaju da preseče napad Pelikansa u finišu utakmice, uz pomoć je napustio teren, a iz hale je izašao na štakama.

Kari je zabrinuo navijače Ratnika jer je već imao sličan problem u prošlosti, ali su oni odahnuli jer su rendgenski snimci pokazali da nema preloma.

"Nije mi se desilo neko vreme da iskrenem zglob. Videćemo kako ću se osećati sutra i od toga ćemo krenuti. Očigledno je nezgodna situacija, ali ću se vratiti", rekao je Kari, a onda i kritikovao sebe: 

"Bio je to glup potez jer sam pokušao da ukradem loptu, došlo je do ‘beng-beng’ situacije. Nagazio sam na stopalo I’Tvana jer nisam mogao da se zaustavim. Boli, ali želim što pre da se vratim na parket. Staviću led i počeću sa procesom rehabilitacije što je pre moguće". 

Voriorsi su savladali Pelikanse rezultatom 125:115, iako su gubili 20 razlike, a Kari će verovatno propustiti gostovanje u Šarlotu, gradu u kojem je proveo detinjstvo.





Izvor: B92

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.