Zbog nje se i matere odrekao

Poznati glumac prekinuo je svaki kontakt sa svojom familijom jer nisu podržavali njegovu vezu sa prelepom Sandrom.

Zabava 05.12.2017 | 10:22
Zbog nje se i matere odrekao
Glumac Kristijan Bejl već godinama uživa u srećnom braku sa lepoticom srpskog porekla Sandrom Blažić. Dok nije upoznao Sandru, Bejl je mislio da se nikad neće oženiti, ali ova ljubav ga je navela da prekine svaki kontakt sa svojim najmilijima.

Naime, zbog toga što nisu podržale njegovu vezu, Bejl više ne razgovara sa majkom Dženi i sestrom Šeron. Ovaj rođeni Velšanin ne krije koliko je zaljubljen u svoju suprugu i redovno govori kako je ona razlog zbog kog je uspeo u životu.

- Moja supruga je neverovatno jaka žena. Snažna i otresita, ne trpi bilo kakve gluposti i zato je volim. Kako se ponašam kod kuće, to dosta zavisi od uloge za koju se spremam, ali mojoj Sibi se to sviđa. To možete da gledate na dva načina - s jedne strane neko bi rekao 'jadna žena, sigurno joj nije lako da se nosti sa tim', a s druge strane možete da joj zavidite i kažete 'kakva srećnica, u isto vreme može biti s toliko različitih muškaraca' - rekao je svojevremeno Bejl koji sa Sandrom ima ćerku Emelin i sina Džozefa.



Ipak, njihov brak nisu ispoštovale glumčeva majka i sestra, zbog čega je sa njima još pre devet godina prekinuo kontakt. Kako su pisali mediji, 2008. godine je Bejl bukvalno fizički izbacio svoju sestru i majku iz hotelske sobe u kojoj je odseo jer su ružno pričali o Sandri. Šuška se i da mu je u tom trenutku sestra Šeron tražila na zajam 100.000 dolara, nakon čega je glumcu pao mrak na oči.

- Ne znam šta mu je bilo te večeri. Urlao je na nas bez razloga, a njegova supruga Sandra, koju sam srela nekoliko puta, to je sve u tišini posmatrala. Kristijan nam jako nedostaje, ali on ne odgovara ni na naše pozive, mejlove, ni rođendanske čestitke, a čak je i nekoliko puta promenio i broj telefona. Kako bih znala kako izgleda, tražim ga po internetu, a ponekad, kada se fotografiše s ćerkom, mogu da vidim i kako moja unuka raste - rekla je svojevremeno Bejlova majka.

Inače, Sandrini roditelji su 1960. napustili Beograd i otišli da žive u Ameriku. Deset godina kasnije rodila se Srboslava ili Sandra Sibi Blažić.

(Alo)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Dobro

05.12.2017 09:47

i sta sad, sta me briga.

ODGOVORITE
Name

Kolt87

05.12.2017 11:47

Tipicna prica modernog vremena koja ima dvije strane suprotnih istina! Ona i njeni ce govoriti jedno a njegovi sasvim drugo,bice skripanja zubima i suza,a sve zbog ljubavi,ali kakve ljubavi? To znaju protagonisti ovog slucaja,mozda ljubavi tu i nema,mozda je lazna a mozda i nije ko to zna! Nista novo u Novom Dobu.

ODGOVORITE
Name

P

05.12.2017 17:59

Ako je ona kao što kažete prelijepa, onda ja stvarno imam problem sa očima,tj.sa vidom.

ODGOVORITE