Bajić: Imali šansu, ali smo se uplašili pobjede!

Trener Igokea Dragan Bajić čestitao je Crvenoj zvezdi na pobedi i istakao je da njegova ekipa nije igrala dobro u određenim segmentima.

Košarka 05.12.2017 | 12:15
Bajić: Imali šansu, ali smo se uplašili pobjede!
Crvena zvezda je u 10. kolu ABA lige pobedila Igokeu sa 85:80.

"Poželeo bih Zvezdi puno sreće, bila je dobra utakmica, publika je mogla da uživa. Morali smo da igramo perfektno, ali u tri segmenta nismo igrali, ofanzivni skok, drugi napad Zvezde, izugbljene lopte... Imali smo 17 izgubljenih. Primili smo dosta i iz kontra-napada koje smo loše branili", rekao je Bajić.

Trener Igokee je potom dodao da je bilo dosta grešeka u kontinuitetu. 

"U drugom poluvremenu smo imali neku svoju šansu, ali da li smo se prepali pobede ili šta... uglavnom puno grešaka u kontinuitetu, na kraju nismo imali snage da preokrenemo rezultat. Okrećemo se Megi na svom parketu". 

Igrač Igokee Đorđe Milošević kazao je da su pokušali u drugom polvremenu da stignu zaostatak, ali nisu imali dovoljno snage. 

"Mislim da je zaslužena pobeda, mi smo katastrofalno odigrali što se tiče odbrane. U drugom poluvremenu smo pokušali da stignemo zaostatak, ali smo našim glupostima dopustili Zvezdi da se odlepi na preko deset razlike i tu se utakmica završila, a mi nismo imali snage da ih jurimo do kraja", rekao je Milošević posle meča.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar