Alimpijević: Davidovac nije slučajno ovdje!

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević zadovoljan je pobedom nad Igokeom i još jednom je istakao da Dejan Davidovac nije slučajno u ovom klubu.

Košarka 05.12.2017 | 11:45
Alimpijević: Davidovac nije slučajno ovdje!
Ekipa Crvene zvezde savladala je Igokeu sa 85:80 u poslednjem meču 10. kola ABA lige.

"Igokea je pobedila Cedevitu i Budućnost i pobeđivala je već Zvezdu u Pioniru i vidi se ta lagodnost u njihovoj igri iz koje dolazi dobra partija i ja im čestitam. Mi sa druge strane smo u drugom poluvremenu igrali neozbiljno... deset minuta dobro pa deset loše. Dolaze nam takvi periodi posle velikih utakmica u EL i time ćemo da se pozabavimo. Raduje me što i kada šut ne ide, dobijete utakmicu, to je jedina danas dobra stvar", rekao je Alimpijević. 

On je potom istakao da Davidovac igra sve bolje i bolje i da nije slučajno ovde. 

"Igra sve bolje i rekao sam to posle Reala, nije slučajno ovde. Njegova prednost je polivalentnost, ima dosta toga kojima može da se posveti ali ide u dobrom pravcu kao većina mlađih igrača", rekao je Alimpijević, a potom i dodao: 

"U Superligi sa FMP je igrao na poziciji jedan. Njegova prirodna pozivija nije jedan ali dobro se snalazi. Najvažnije je da ima sigurnost sa loptom jer kada protivnička linija izađe agresivnije morate da imate sigurnost. Mene raduje pored njega i pojavljivanje ostalih igrača, naročito tih mlađih". 

Kada je reč o Lazareviću, rekao je da je fizičku tu, dok je za Radičiveća istakao da mora da se bori sa ovakvim stvarima. 

"On (Lazarević) je tu i fizički je odličan, sprema se za Zvezdu i tu je kad god mu se ukaže prilika, da li je ova sezona njegova ili sledeća to cemo videti. Gore, dole, sa svim tim stvarima moraju da se bore", rekao je Alimpijević o Lazareviću i Radičeviću.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar