Napoli spreman za rat sa Juventusom i Interom!

Četiri pojačanja u januaru! Napolitanci imaju iste mete kao konkurenti za Skudeto.

Fudbal 07.12.2017 | 23:09
Napoli spreman za rat sa Juventusom i Interom!
Kako stvari stoje, Napoli, Juventus i Inter bi mogli do kraja prvenstva da vode žestoku botku za Skudeto, a rat ih očekuje i u predstojećem zimskom prelaznom roku. Kao najveći minus Napolitanaca u odnosu na Juve i Inter mnogi navode „tanku klupu“ i predsednik De Laurentis je spreman da to popravi zimskim pojačanjima.

Napoli će u januaru sigurno kupovati, a već je poznato i koja imena su na listi želja kluba sa San Paola. Prvo pojačanje bi trebalo da bude napadač Roberto Ingleze iz Kjeva. Njega je Napoli kupio poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka za 11.000.000 evra i ostavio ga u Kjevu na pozajmici.

Dogovor je bio da Ingleze ostane u Veroni do kraja sezone, a sli s obzirom na povreduMilika, Napoli ga želi već u januaru. U suprotnom smeru bi mogao da ode Adam Una koji je prošlog leta stigao u Napoli iz Rena, ali ne dobija često priliku i bolje bi se razvijao na pozajmicu u Kjevu.  Dolazak Inglezea bi bio samo kartkoročno rešenje za napad pošto Napoli planira sledećeg leta da angažuje davnašnju želju Domenika Berardija iz Sasuola čija cena iznosi oko 40.000.000 evra.

A najveće pojačanje Napolitanaca u zimskom prelaznom roku bi mogao da bude SimoneVerdi iz Bolonje. On igra u sjajnoj formi ove jeseni, postiže evrogolove, fenomenalan je izvošač prekida i može da igra na više pozicija u napadu. Baš ono što Sariju treba kada ne ide Kaljehona, Mertensa ili Insinjea. Cena mu je oko 25.000.000 evra, a ozbiljno inetersovanje za njega pokazuje i Inter. Na dovođenju Verdija insistira Spaleti tako da Napolitance i Nerazure očekuje i bitka za Verdija na zimskoj pijaci.

Velika želja je i Šime Vrsaljko iz Atletiko Madrida koji nije u prvom planu DijegaSimeonea. Hrvat je nezadovoljan minutažom i rado bi se vratio u Italiju gde je sa uspehom igrao za Sasuolo. Pojačao bi konkurenciju na desnom boku gde igra Hisaj, ali se u trku uključio i Juventus koji takođe želi Hrvata.

Na kraju, Napoli juri i levog beka umesto povređenog Gulama. Fokus je usmeren naAleksa Grimalda koji u Benfiki ne igra često i jedva čeka da promeni klub.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar