Žele da se skuće prije vjenčanja

Dara Bubamara i njen 17 godina mlađi dečko Nemanja Bezbradica planiraju da započnu zajednički život nakon devet mjeseci veze.

Zabava 04.12.2017 | 14:18
Žele da se skuće prije vjenčanja
Pjevačica i košarkaš kupuju kuću na Dedinju čija je vrijednost oko milion evra, u koju će se useliti početkom sljedeće godine.

- S obzirom na to da su u posljednje vrijeme sve češće zajedno, oni su odlučili da se skuće kako bi znatno više vremena provodili zajedno. Smatraju da su se dovoljno upoznali i shvatili da ne mogu jedno bez drugog. Kada su došli na ideju da više ne žive odvojeno, Dara je predložila da kupe kuću. Neće da je gradi jer bi to oduzelo dosta vremena. Bilo je u opticaju više lokacija, ali na kraju su se odlučili za Dedinje, gde je pjevačica prije nekoliko godina kupila stan. Trenutno gledaju kuće i raspituju se kako bi pronašli idealnu nekretninu za sebe. Pregovori o kupovini su u toku i do kraja godine bi papirološki sve trebalo da se riješi. Oni žele prostranu kuću s velikim dvorištem - otkriva izvor i dodaje da će s pjevačicom i košarkašem živjeti i njen sin Kosta.

- Nemanja je zavolio Kostu još na početku njihove veze. Dijete je Dari, kao i svakoj majci, najvažnije na svijetu i Bezbradica to veoma poštuje. Kosta se obradovao što više neće živjeti u stanu i što će imati veliko dvorište u kom će moći da se igra - kaže dobro obaviješten izvor.

Bubamara planira da proda neke svoje nekretnine kako bi novac uložila u sređivanje kuće u najluksuznijem dijelu grada.

- Iako Dara dosta radi i dobro zarađuje, rešila je da stanove koje ne koristi proda i pare raspodijeli tamo gdje treba. Pošto je navikla da živi galantno, u enterijer vile će uložiti ogromnu svotu novca kako bi sve izgledalo savršeno. Naravno, i Bezbradica će finansijski učestvovati u tome. Oni žele da se skuće prije nego što organizuju vjenčanje, koje pjevačica želi da se održi u Dubaiju - kaže jedan folkerkin prijatelj.

(Alo)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Pro soap

04.12.2017 14:45

dosta vise o njoj prosla i sito i reseto i. Kopren .pa sto to ima u njoj ili na njoj da zraci stara pardusica video sam je u crnoj gori na motoru vozi a nije se uspijelo popet pa su joj pomagali smijeh i karikatura metar i zilet folirantkinja.

ODGOVORITE
Name

Slavko

04.12.2017 15:46

Nije on bezbradica, on je bezmozgica. Jadna li mu majka. Pored ovoliko djevojaka, on se fatio stare zene , msjka da mu bude. I nije ti najgore. Brdo plastike. Prosla sito i reseto. Umjesto da majku obraduje s unucima on se fatio starog , raspuklog , plasticnog lavora.

ODGOVORITE
Name

Pro soap

05.12.2017 20:56

smijanje do - - - - u cg ja na motoru HD pred hotelom sleti buba mara odjednom proed l kaze bato volela bi se provozati na tvom a ja joj imam boljiu od tebe vodi upravao stigla moja i lkaze ko ti ova nenarasla ????????

ODGOVORITE