Pjevačica ostala "kratkih rukava"

Da stara izreka „Nije kome je rečeno, već kome je suđeno“ važi, na svojoj koži najbolje je osjetila pjevačica Rada Manojlović.

Zabava 01.12.2017 | 20:13
Pjevačica ostala "kratkih rukava"
Naime, jedna od najuspešnijih „Grandovih” zvijezda u razgovoru za „Alo!” otkriva koji su sve hitovi prošli kroz njene ruke i zbog čega joj se nije dalo da ih snimi.

- Najveći sam baksuz na estradi, to potpisujem. Cijeli Severinin album „Bred Pit” sam otpjevala ja. Dakle, pjesme „Bred Pit”, „Grad bez ljudi”, „Dobro došao u klub”, „Ko me tjero” i „Kamen oko vrata”, sve sam ja to otpjevala. Međutim, iz nekog razloga se Saša Popović nije dogovorio sa „aspirincima”, pa su te pjesme otišle Severini - kaže Rada i pojašnjava:

- To nije bila moja odluka, jer sam bila vezana ugovorom za Popovića. On je o svemu odlučivao i plaćao, i njegov sud je bio da ne treba da objavim taj album. Tada sam toliko plakala, ali ništa mi nije vredjelo - ispričala je Manojlovićeva.



Tek kada je izašao Severinin album, direktor „Granda” je shvatio da je doneo pogrešnu odluku, kaže Rada.

- Kada se sve zaršilo, Saša mi je rekao: „Rajka, izvini, ali ja to stvarno nisam prepoznao.“ Moram da kažem da Popović zaista nije imao lošu namjeru, a kasnije su mi se iskupili, pa su mi uradili „Marakanu” i „Alko-test” - naglašava pjevačica i dodaje da je nakon toga nastupilo drugačije pravilo u „Grandu”.

- Tada je Popović odlučio da promeni ugovor sa svim zvjezdama „Granda”. Naime, u prvih godinu dana samo on ulaže, a posle sami biramo pjesme, ali ih sami i plaćamo - objasnila je Rada i otkrila da je pjesma „Tri čaše”, veliki hit Milice Todorović, prvobitno bila njena.

 Ta pjesma je bila kod mene, sestre, menadžera, a mi smo je slušali i slušali, i džaba. Moja sestra Maja ima drugačiji ukus od mene, pa joj često puštam pjesme koje biram, jer se razumije u novi zvuk, koji je meni potpuno stran - objašnjava pjevačica, koju uskoro očekuje premijera nove pjesme, koju je snimila sa di-džej Šonetom:

- Snimili smo i pjesmu i spot u roku od pet dana, a publika će moći da je čuje kod Ognjena Amidžića u emisiji.

(Alo)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

rukav

03.12.2017 04:31

Mislilaje doneti dolare pa ostala praznih rukava neda niko sada kostoje nekada bilo

ODGOVORITE