Đoković: Agasi mi je predložio Radeka!

Radek: Čast mi je! Najbolji srpski teniser Novak Đoković otkriva da je angažovao Radeka Štepaneka u svoj stručni štab na predlog Andrea Agasija.

Tenis 04.12.2017 | 22:45
Đoković: Agasi mi je predložio Radeka!
On je poručio i da jedva čeka povratak na teren sa novim timom.

"Radek je jedan od mojih najboljih prijatelja na ATP turu i uvek me je impresionirao njegov nivo odlučnosti, strasti i ljubavi prema ovom sportu. Činjenica da je tek nedavno završio tenisku karijeru, u 38. godini, govori dovoljno o tome koliko je bio posvećen i koliko je voleo tenis. Reč je o teniseru sa velikim iskustvom i znanjem, a godinama je igrao na visokom nivou. Uzbuđen sam što smo ujedinili snage i jedva čekam da se opet takmičim, sa novim timom koji će me podržavati", rekao je Djoković.

Štepanek i Agasi će putovati i trenirati sa Novakom u zavisnosti od plana koji budu napravili za 2018. i kalendara takmičenja koje Đoković tek treba da potvrdi.

"Andre je predložio da kontaktiram Radeka i sugerisao da nam se pridruži, što je još jedan od razloga zbog kojih sam siguran da će njih dvojica odlično da sarađuju. Nova sezona samo što nije počela, a čeka me dugačak put ka povratku na ono gde sam stao. Svesni smo da je potrebno da idem korak po korak i da nigde ne žurim. Osećam se bolje i jedva čekam opet da zaigram", istakao je Đoković.

Štepanek je poručio da jedva čeka da krene sa radom i da debituje kao novi član Novakovog tima.

"Čast mi je što sam postao novi član Novakovog tima. To je novi izazov za mene, kome se radujem. Verujem da ćemo kao tim pomoći Đokoviću da ostvari svoje ciljeve. Dugo godina smo prijatelji i verujem da taj naš odnos možže da se preslika i na teren u pozitivnom smislu i da ćemo ostvariti rezultate na koje ćemo obojica biti ponosni", rekao je Štepanek.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar