Bravo! Vaterpolisti Zvezde bodrili Partizan u LŠ!

Prijatelji, ispred svega! Dok neki ratuju saopštenjima, vaterpolisti večitih rivala pružaju jedni drugima najveću podršku.

Ostali sportovi 30.11.2017 | 12:45
Bravo! Vaterpolisti Zvezde bodrili Partizan u LŠ!
Godinama unazad srpski vaterpolisti su primer sportista na koje bi mlađe generacije trebalo da se ugledaju. Na reprezentativnom i klupskom nivou. Ne samo što su pravični takmaci u vodenom borilištu već su, iznad svega, ljudi! 

Malo je ovako lepih priča, zato je i treba staviti u prvi plan. Kako Sportski žurnal javlja uz priloženu ilustraciju, vaterpolisti Crvene zvezde bodrili su kolege iz Partizana u meču Lige šampiona protiv moskovskog Dinama i tako pokazali da klupske boje ne treba da budu prepreka iskazivanju poštovanja, ali i kućnog vaspitanja. Da budu primer kojim treba da se vodi svaki sportista, kako bi ovakih stvari bude još više. 

Nije ovo prvi slučaj da su vaterpolisti večitih rivala javno pokazali u koliko su dobrim odnosima. Nebrojano puta dosad su imali zajedničke treninge, sparingovali kako bi se pripremali za najveće izazove, čak i ustupali termine jedni drugima.

Treba svima da bude jasno da je sportsko rivalstvo ne sme da prelazi normalne, zdrave okvire, a iznad svega svi treba da budemo ljudi.

Kapa dole za ove momke. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar