Evo kako se zovu Brenini sinovi

Sinovi Lepe Brene i Bobe Živojinovića, Stefan i Viktor, kriju od javnosti svoja prava imena!

Zabava 29.11.2017 | 20:12
Evo kako se zovu Brenini sinovi
Naime, malo ko je upućen da se Brenina deca zapravo ne zovu Stefan i Viktor, već zbog rođenja u Americi imaju i srednja imena. U dokumentima su Stefan Emerald i Viktor Ernest.

- Ta imena nam pišu u dokumentima, ali ja mislim da nema potrebe da ih eksponiramo. Čudna su. Ja sam rođen u Njujorku, a Viktor u Majamiju i kao i svi američki državljani imamo to srednje ime - izjavio je Stefan za "Hit".

On priznaje da ne voli da ga zovu Emerald i otkriva da su se čak i njegovi najbliži prijatelji šalili na račun njegovog imena.

- Drugovi me zezaju zbog toga kako se zovem. Kada ih nešto iznerviram kažu: "Ajde, Esmeralda, smiri se, opusti se." Mama mi je dala to ime i jednom sam je pitao: "Što si mi, bre, dala to ime?" - otkrio je Brenin naslednik i dodao da nikada nikom nije priznao kako se zove.

(Alo)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

A Boba ,

29.11.2017 19:46

Kao nije upoznat ,pa nisu imali porodiliste u "BGdu. .

ODGOVORITE
Name

Emerald

30.11.2017 00:33

Znaci zelen. Naziv dragog kamena, manga. Egzoticno ime. Srednje ime je vazno, ako je prvo uobicajeno. U redu su imena. Pametna je ona. Da je rodila u ex YU bile bi fotke njenog organa u svim novinama ovako je imala privatnost.

Name

Kvaki

30.11.2017 09:23

Sve je nesto moderno. Jednom je mogla dati ima Milutin-Mustafa a drugome Bekrija-Boris. To bi bilo fer.

ODGOVORITE
Name

febo

30.11.2017 12:25

Emerald na arapskom znaci Bin Alija.

Name

RAJNA

30.11.2017 13:07

Koja glupava faca kod ovog Bobe, Udaja za Bobu je bio njen hir , da ona seljančica, Beograđankama otme Bobu, ali joj je hir debelo prisjeo. A on se za nju zalijepio jer je bila poznata i imala para. Ljubav , molim , šta je to, ovaj voli samo sebe i pare i nikog drugog. Sad je spustio gard zbog sinova , jer oni zaista vole majku, koja je i ostala s a debeljkom samo zbog njih. On sad glumi " zaljubljenog muža" , papučari jer mu je to zanimanje.

ODGOVORITE
Name

Cudno

30.11.2017 17:31

Zanimljivo kako su ispali bezveze. Obični,nezanimljivi, neinteresantni...potpuno likovi sa nula harizmom. A takav život. Takvi roditelji.

ODGOVORITE