Hoće li Novak ponovo biti nepobjediv?

Odgovor daje njegov fitnes trener Marko Paniki.

  • Sport
  • Tenis


Povratak Novaka Đokovića na teren je sve bliži, fanovi od njega očekuju da ponovo bude onaj stari, a važnu ulogu u velikom povratku trebalo bi da ima njegov fitnes trenerMarko Paniki.

Italijanski stručnjak je u razgovoru za Tennis Italiano otkrio kako je došlo do njihove saradnje.

„Prvi kontakt je ostvaren tokom Mastersa u Monte Karlu gde sam pomagao simoneu Boleliju i Alesandru Đanesiju. Novakov menadžment je želeo da zna moju situaciju i da li sam spreman za saradnju. Tada nisam ni znao da je Novak prekinuo saradnju sa svojim starim timom, a onda smo ponovo razgovarali na Rolan Garosu. Đoković je od početka bio jasan, želeo je ekskluzivnost i potpunu posvećenost sa moje strane“, rekao je Paniki

On je dao odgovor da li Novak ponovo može da bude nepobediv.

„Uvek je želeo da zna zašto radimo neku vežbu, želi da shvati stvari. Zna mnogo o ljudskom telu. Da li ponovo može da postane nepobediv? To je veliko pitanje, on se menja kao osoba, postaje zreliji, a to znači da u njegovom životu tenis više nije jedini, već su tu porodica i deca. To se dešava svakome“, dodao je Paniki.

Izvor: mozzartsport

KOMENTARI2
POŠALJITE PORUKU

miki australija

03.12.2017 01:02

Samo napred srbine zelimti puno srece i dobru ruku ti to mozes

Nešo

03.12.2017 07:48

I Federer ima djecu, pa igra fenomenalno a puno je stariji od Novaka. Nadam se da če i Đoković uspjeti da povrati samopouzdanje i da nastavi pobjednički niz. To mu od srca želim. Riješenje leži u Noletovoj glavi.

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.