LŠ: Partizan čeka Pijetlovića, Rađena, Subotića...

Dinamo iz Moskve stiže na Banjicu sa tri bivša igrača crno-belih u sastavu.

Ostali sportovi 29.11.2017 | 13:30
LŠ: Partizan čeka Pijetlovića, Rađena, Subotića...
Nakon poslednje utakmice regionalnog takmičenja u 2017. godini, vaterpolisti Partizana okreću se Ligi šampiona.

Šampion Srbije u sredu će dočekati debitanta u najjačem društvu - ruski Dinamo, za koji igraju reprezentativci Duško Pijetlović, Gavril Subotić i bivši "delfin" Nikola Rađen.

Nekadašnji igrači Partizana sa svojim novim timom ostvarili su veliku pobedu protiv Juga u prvom kolu (12:11), a potom su u drugom izgubili od Olimpijakosa 17:9. Sa druge strane, crno-beli su u uvodne dve runde izgubili od Orvušegetema kod kuće (7:11) i Juga u gostima (16:5).

"Dinamo je debitant u ovom formatu Lige šampiona, ali klub iz Moskve ušao je u takmičenje sa velikim ambicijama i sa veoma snažnim timom. Doveli su nekoliko odličnih igrača, a među njima su i bivši igrači Partizana Pijetlović, Rađen i Subotić, kao i članovi nacionalnog tima Rusije, Lisunov i Lazarev. Ruskli klub je jedan od kandidata za plasman na Fajnal-ejt", rekao je pre utakmice trener crno-belih Stefan Ćirić.

"Sa druge strane, mi nismo igrali dobro pre ove utakmice i izgubili smo od Mornara u regionalnoj ligi. Znamo da možemo bolje, kao u utakmicama protiv OSC u Ligi šampiona i protiv Jadrana u regionalnoj ligi. I jedni i drugi bil isu favoriti, ali nismo dozvolili da nas OSC lako pobedi, dok smo protiv Jadrana u Herceg Novom osvojili bod. U te dve utakmice pokazali smo model kako bi trebalo da igramo ove sezone", dodao je Ćirić.

Parovi 3. kola (sreda, 29. novembar)

Partizan - Dinamo 18.15
Hanover - Jug 18.30
Barselona - OSC 19.15
Breša - Olimpijakos 20.30

Tabela: OSC 6, Barselona 4, Jug 3, Breša 3, Hanover 3, Dinamo 3, Barselona 1, Partizan 0.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar